Heren

Waarom kiezen voor Leander?

Omdat wij  sinds 1866 de ervaring van generatie op generatie hebben doorgegeven en de klassieke ervaringen met de moderne trainingen mooi kunnen combineren,

1. oprecht advies

Bij elk bezoek nemen wij de tijd om met je te overleggen wat je wensen en eventuele problemen met je haar zijn om oprecht advies te kunnen geven,

2. abonnement

Omdat het haar zo hard groeit beschikken wij over een abonnement voor de heren. Met dit abonnement mag je, voor een vast bedrag in de maand, onbeperkt vaak naar de kapper.

3. producten

Na de knipbehandeling de strepen van de tondeuse en/of het mes in de nek staan? Mede daarom werken wij de contouren altijd af met scheerschuim zodat de huid niet beschadigd en rustig blijft.

4. ervaring

Al onze medewerkers hebben minimaal 5 jaar praktijk ervaring en worden volgens het American Crew principe getraind. Dit staat garant van kennis en kwaliteit voor het herenvak.

5. ontspanning

Knippen moet gebeuren, laten we dit dan meteen combineren met ontspanning die wenselijk is in de hedendaagse maatschappij. Daarom wassen wij met massagetechnieken en spoelen wij het haar altijd na met haarlotion.

Daarnaast werken wij volgens een 7 stappen systeem
1 overleg persoonlijk advies
wasmassage 5. min ontspannen, nu je toch stil moet zitten
coupe vorming  Efficient en modieus

 

strak maken  contouren met het scheermes en scheerschuim
uitspoelen met een stimulerende conditioner om weer wakker te worden
haarwater mits gewenst, geeft de hele dag een schoon en fris gevoel
stylen zodat jij je haar 6 tot 8 weken optimaal kan modelleren

 

Prijzen

Knippen
knippen € 34
tondeuse  € 15

 

Baard
modelleren  € 15
scheren  (Dutch Shave ) € 30

 

Combi
knippen + shapen € 40
knippen + scheren  € 55
Kleur
Cover 5 € 15
sun lights  € 25
Een abonnement ?!

Leander-Grotenhuis-ADDICT-abonnement

 

Speciaal voor de man waarvan het haar onmundig snel groeit, die extra ijdel is of die gewoon van gemak houd. Hebben wij het ADDCIT abonnement. Met dit abonnement mag je onbeperkt* vaak komen knippen voor het bedrag van € 27.50 per maand. Hoe werkt het:

Jij bezoekt onze salon, betaald je behandeling, ondertekent het abonnement en gaat akkoord met onze geen ROMPSLOMP garantie die inhoud dat je mag opzeggen wanneer jou dat uitkomt zonder gedoe of gezeur. Vervolgens kan je direct zo vaak als je wilt komen knippen zonder portemonnee want alles gaat via automatisch incasso.

Goed om te weten;
- het bedrag wordt in de laatste 5 werkdagen van de voorlopende maand afgeschreven.
- kom je in de eerste 2 weken van de maand, dan wordt het bedrag van het abonnement in de nieuwe maand afgeschreven.
- kom je in de laatste twee weken van de maand, dan wordt het eerste incasso bedrag pas in de daarop volgende 2de maand afgeschreven. ( je krijgt dus twee weken van ons cadeau).
- hoe je het ook bekijkt, je abonnement gaat direct in!

* er dient wel wat geknipt te moeten en kunnen worden.