Creatief

Er zijn vaak verschillende manieren van inzetten van ¼ tot een volledige full head folie techniek. In de meeste gevallen word hiermee bedoelt hoe ver de folies worden ingezet. Je kunt net tot onder de natuurlijke scheiding highlighten voor een zeer natuurlijk effect of het volledige hoofd voor een zo blond mogelijk resultaat.

Wat leer je tijdens de training Balayage

Balayage is een specifieke manier van inzetten van kleur, om een mooie overgang te creëren van donker naar licht. Communicatie bij de klant is heel belangrijk om een goede diagnose te stellen, wat de kleurwens is, wat haalbaar is en welke techniek je gaat toepassen. Tijdens deze training bespreken we de drie opbreng technieken, geven we je tips en helpen we je graag met advies waar je zelf als kapster tegen aan loopt. Daarna ga je zelf aan de slag met je model om de vaardigheden die je leert tijdens deze training in de praktijk te brengen.

Voor wie is deze training

De training is voor de haarstylist die altijd wil werken volgens de laatste trends. Of je nu beginnend haarstylist of gevorderd bent, deze training wil je niet missen.

Training overzicht

Datum: Maandag 18 maart 2018
Maandag 11 november 2018
Tijden: 10:00 uur / 17:00 uur
Trainer: Cintha
Model nodig: Ja
Locatie: Bij Leander in Dieren
Kosten: € 250,- ex. BTW