Beach wave inspiratie

gemaakt met een permanent

Een Beach Wave hair style kan je op verschillende manieren maken.
Deze voorbeelden zijn op basis van een Beach wave permanent. Het verschil tussen zo'n permanent en een klassieke permanent is dat de krul heel grof en nonchalant is. Je kan er bijna vanuit gaan dat als je het niet met een diffuser (zo'n kop met pinnen voor op je föhn) modelleert, je haar bijna stijl is. Wanneer je dat wel doet in combinatie met de juiste stylings producten kan je een nonchalante beetje ruwe slag / krul krijgen. Het resultaat hangt samen met de keuze van materiaal tijdens je behandeling als met de kwaliteit en structuur van je haar. Let wel, ben je geblondeerd of heb je veel high lights, laat je dan goed informeren door een professional! Ondanks de goede ontwikkelingen van de nieuwe producten, blijft het een chemische behandeling. Je haar zal ook wat ruwer worden wat het resultaat ten goede komt.

gemaakt met een krultang

Dan heb je nog een Beach Wave style met een krultang, kenmerkend hiervan is dat de krul  /slag meer gepolijst is en dat de krullen doorgaans even groot zijn. Echter heb je minder houdbaarheid, na het wassen zal de look weg zijn. Met vochtig weer kan de slag ook helemaal verdwijnen, dit kan je tegen gaan door producten te gebruiken die vochtwerend zijn. Bij deze Beach Wave style heb je geen chemisch proces nodig, echter zal je je haar wel mechanisch moeten worden bewerkt. Of te wel met een hittebron. Zorg er voor dat je je haar goed beschermt tegen deze hitte met goede hitte beschermende producten.
Tevens zijn er verschillende manieren om met een krultang zo'n look te maken. Deze maand proberen wij een blog te maken waar wij in laten zien hoe je dat het beste kan doen, houd onze social media en blog in de gaten 🙂 !