GESPLETEN PUNTEN?

Met veel liefde en zorg heb je je haar laten groeien tot die lengte waar je van droomde. Of het nu gaat om mooie red carpet look, een fashion staart of een messy chick look. Jouw lange haren moeten mooie en verzorgd zijn!

Ondanks je goede zorg heb je toch veel last van dode puntjes, nee niet alleen aan de uiteinde, maar ook tussen de haren in, hoe komt dat en wat kan je eraan doen?

Zoals een natuurlijk proces verloopt, verlies je met enkele regelmaat haar. Deze komen gelukkig weer terug en groeien weer mee. Maar wat gebeurt er met de punten van die nieuwe haren? Want ook die splijten en als een kapper het onderste deel van je haar afknipt, worden deze haartjes niet meegenomen.
Een kapper kan er dan voor kiezen om elke streng haar op te draaien, te twisten en dan de uitstekende puntjes af te knippen. Echter pak je dan nooit alles mee en worden er soms best lange stukjes afgeknipt.

Dit probleem is nu voorbij met de Split Ender 2. Met deze tool worden de nieuwe haartjes opgewipt uit de streng en wordt er maximaal 1/4 inch van dit haartje afgehaald. Omdat je streng voor streng werkt en deze meerdere malen naloopt wordt een groot deel van de gespleten punten verwijderd met zacht en glanzend haar als resultaat.

Om de behandeling helemaal te optimaliseren hebben wij een behandeling samen gesteld om jou te helpen zo snel en gezond mogelijk je haar te laten groeien, of te behouden.
gespleten punten in je lengtes weg.

Na de behandeling zal je haar zachter aanvoelen en er glanzender en verzorgder eruit zien.

1- Als eerst krijg je een intake gesprek,

2- Je haar wordt behandeld met Extensioniste,

3- je haar wordt op de klassieke manier geknipt,

4- je haar wordt behandeld ,met de split ender 2

Met deze 4 stappen halen wij het maximale uit je haar.
Benieuwd of wil je meer informatie? bel 0313422982 en plan een vrijblijvend en kosteloos advies gesprek.