KNIPPEN VOOR LINDA

Toen wij hoorde van de actie van de ANKO, onze branche organisatie, hebben wij geen moment getwijfeld en ons direct opgegeven voor dit geweldige initiatief. Sterker nog, wij dikken het nog verder aan. Elke bon heeft een vaste waarde, wij verhogen deze tot een volledige knipbehandeling, dus ben jij in het bezit van zo'n bon, twijfel niet en maak een afspraak. Wij zorgen ervoor dat je een heerlijke kappersbehandeling krijgt!
Bron: ANKO;
"Een bezoek aan de kapper; het is voor veel mensen geen luxe, maar een gewoonte. Toch kan een groeiende groep gezinnen zich geen kappersbezoek veroorloven. Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Naar de kapper gaan is voor hen gewoon onbetaalbaar. Samen met de LINDA.foundation wil de jubilerende ANKO deze gezinnen helpen.
We roepen alle ANKO-kappers op om samen te knippen voor de LINDA.foundation. Zo willen we 3000 gezinnen de kans geven weer eens naar de kapper te gaan. En met zo’n grote groep fantastische ANKO-kappers moet dat toch lukken?"