onze nieuwe salon!

Al geruime tijd was het hard nodig. Althans zo hebben wij het zelf ervaren. Onze voormalige salon aan de Lindelaan 12 in Dieren moest verbouwen. Echter in het eerste half haar heeft er zich een veel mooiere kans voor gedaan, wij hebben een prachtig nieuw pand gevonden dat alle ideeën kan verwezenlijken!
Dus wij zijn hard aan het werk gegaan en hebben in het weekend van 1 juli de salon verhuisd welke nu gevestigd zit aan de Wilhelminaweg 78 te Dieren. Hemelsbreed een meter of 500 van de voormalige salon. Nu is de salon uitgebreid met een boel nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Vol van enthousiasme laten wij je graag onze nieuwe salon zien, kom je snel eens kijken?

Knipboulevard
Een rij stoelen, met hoge spiegels, waar alle tijd, ruimte en rust is voor een uitgebreid adviesgesprek. Wat zijn jouw behoeftes, waar wil je heen met je kapsel en waar loop je tegenaan? Samen met jou bekijken we hoe we naar jouw droomkapsel kunnen werken. Want waarom zou je voor minder gaan? Een goed kapsel is niet alleen een nieuwe coupe, maar ook zes tot acht weken zelfverzekerdheid. Een bezoek aan Leander is meer dan ‘een stukje eraf’. Onze kapsalon biedt niet alleen de kwaliteit die je mag verwachten, maar ook een omgeving waar je graag een paar uurtjes wilt verblijven. Wij nemen de tijd en gunnen jou die ook. Wij vinden dat ieder mens minimaal elke zes tot acht weken wel een moment voor zichzelf verdient. Dit kun je prima combineren met het ‘noodzakelijk kwaad’ van een bezoek aan de kapper. Een bezoek aan de nieuwe salon van Leander Grotenhuis wordt nog meer een beleving dan ‘een knipbeurt bij de kapper’. In het nieuwe pand aan de Wilhelminaweg hebben we straks nog meer ruimte om onze klanten alle aandacht te geven die zij verdienen. Je kunt gebruik maken van een supersnelle WiFi-verbinding, een hapje en drankje bestellen en zo je bezoek aan de kapper omtoveren tot een heerlijk moment voor jezelf.

De winkel
Je komt binnen in het winkeltje, waar we van maar liefst zeven merken professionele lijnen haircare verkopen. Je mag hier alles voelen, ruiken en proberen. We verkopen alleen het allerbeste, de producten die wij ook zelf gebruiken.  Hier komt ook een social media-wand, een klein fotostudiootje met professionele verlichting om een selfi e te maken. Ideaal natuurlijk voor een voor- en na-foto, maar ook als je geen klant bent, mag je even binnenlopen voor een plaatje.

Wachtlounge
De wachtlounge is een gezellige ruimte waar wachten ontspannen wordt. Geniet in de loungestoelen van een heerlijk kopje koffie en bekijk de foto’s van vijf generaties Grotenhuis Kappers in Dieren. En als je een moment extra voor jezelf wilt, kom je toch gewoon een half uurtje eerder?

Academy
Vanaf 2018 openen we in het souterrain onze Academie. Leveranciers als l’Oreal, waar Leander nu al intensief mee samenwerkt, gaan deze ruimte gebruiken voor cursussen en opleidingen. Ook gaan wij hier zelf trainingen aanbieden. Wel zo prettig voor onze collega-kappers dat ze voor hun cursussen niet meer naar het westen hoeven.

ColorLab
Als je dan toch moet wachten terwijl je haar wordt gekleurd, dan kun je die wachttijd maar beter zo aangenaam mogelijk maken. Je krijgt een iPad Pro ter beschikking met daarop Spotify, Netflix en wat je maar wilt om de tijd lekker door te komen. Er staat een boekenwand en ook het ouderwetse roddelblaadje blijft beschikbaar. Je bent hier bovendien niet zo zichtbaar vanaf de straat, wel zo prettig als je met je haar in de folie zit.

Waslounge
De waslounge is een plaats voor ontspanning en veel meer dan een ruimte om je haren te laten wassen. Het begint al bij de rust, de prettige muziek en de visual op de wand die je het idee geeft dat je het bos inkijkt. Ontspan in de comfortabele stoelen en geniet van een heerlijke hoofdmassage. Wil je net dat beetje extra? Kies dan voor een shiatsu-massage.

Barbercave
Echte mannen zijn welkom in de Barbercave. Relaxte barberstoelen, een tv met voetbal of Formule 1 en een echte barbier. Geen gedoe, gewoon even je haar laten knippen of je baard laten trimmen. Voor mannen die helemaal ontzorgd willen worden, bieden we zelfs het Addict Abonnement. Voor een vast bedrag per maand mag je zo vaak langskomen als je wilt.

 Zonnestudio
De zonnestudio is gemoderniseerd en beschikt over de meest krachtige zonnebanken die op dit moment beschikbaar zijn. Omdat je voorzichtig moet blijven, is de zonnebank niet beschikbaar voor jongeren onder de achttien jaar en niet voor mensen met huidtype 1. Je krijgt altijd een uitgebreid intakegesprek, zodat je op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van de zonnebank.