Een nieuwe lijn. Een nieuwe visie op blond. BLOND ABSOLU zet de blond wereld op zijn kop met zowel ultieme verzorging als intense neutralisatie. Zes krachtige producten worden gecombineerd in rituelen op maat om blond haar te reinigen, verzorgen en te modelleren.

Sinds de trends van licht blond haar of lichte blonde accenten, bestaat er een dilemma. Ga je voor het ultieme herstel van je haar, of voor de neutralisatie van je kleur? Want geblondeerd haar zal na verloop van tij terug lopen naar een geel blonde kleur. Hoe goed de kapper zijn of haar best ook doet en hoe mooi of intens de toner ook is. Daarnaast zal blonderen de kwaliteit van je haar nooit verbeteren. Wel kan de schade beperkt worden met bijvoorbeeld smartbond, maar dan nog wil je graag je haar thuis ook goed verzorgen en herstellen.

Tot nu toe was de oplossing om een zilver shampoo af te wisselen met een voedende shampoo. Daarnaast nog het gebruik van een herstellend masker en vaak ook een zilver conditioner voor de intense correctie. Met andere woorden, je douche staat vol met allerlei producten die elkaar systematisch afwisselen. Tot vandaag!
Kerastase komt met de nieuwe lijn, blond absulo. Een lijn die gepositioneerd is tussen de beste verzorgende lijnen alleen dan gecombineerd met de ultraviolette neutraliseren werkstoffen die alle geeltinten tegen gaat. Zo wordt jou blond nog stralender dan dat hij al is.

Benieuw naar deze innoverende producten? Wij vertellen je graag meer of plan een gratis advies gesprek met Sandra, onze Kerastase ambassadrice.