wij zijn tijdelijk gesloten ivm het CORONAVIRUS

Zeer gewaardeerde klanten

Het is een onrustige tijd tijdens de uitbraak van het coronavirus. Om u op de hoogte te houden van de maatregelen die wij stellen hebben wij deze blog. Hier kunt u op bijhouden welke maatregelen u kunt verwachten tijdens uw bezoek. Alvorens u een mail stuurt zal ik het prettig vinden dat u eerst kijkt of het antwoord op uw vraag niet hieronder reeds vermeld is. Zo niet dan kunt u uiteraard ons ook een mail sturen naar Leander@lghairdressers.nl

3de update 22-03-2020

Zeer gewaardeerde klant,

Met pijn in mijn buik en een doorlopend conflict in mijn hoofd, heb ik besloten om maandag 23 en dinsdag 24 maart gesloten te zijn. Ik hoop dat het kabinet met een duidelijk advies komt.
1.5 meter afstand voor het HELE land, alleen de niet noodzakelijke dienstverleners, waaronder kappers, mogen open blijven. Dit klopt mijn inziens niet. Als iedereen met de 1.5 meter afstand regel zich veilig moet kunnen voelen, dan voel ik mij bezwaard om u en mijn medewerkers die regel te laten negeren.
Het afgegeven amber alert van zondag 22-03-20 heeft eraan bijgedragen dat ik de noodzaak van de 1.5 meter zwaarder ben gaan meetellen, evenals alle maatregelen uit onze buurtlanden.

Gezondheid voorop,

Mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Liefs Leander

2de update 16-03-2020

Laat het duidelijk zijn dat de gezondheid van ons team, die van de klanten, van de mensen om ons heen de hoogste prioriteit heeft. Daar gaat het grootste deel van onze aandacht heen.
Echter heeft de overheid (nog) een onduidelijk bericht voor onze branche en is de ANKO nu nog in overleg wat ze moeten gaan adviseren. De ANKO is zich tevens bewust dat hun eerder uitgegeven advies wellicht wat vroeg is geweest.

Des al niettemin heb ik uit veiligheidsoverwegingen besloten om voor tenminste een week dicht te gaan. Via deze blog houd ik u op de hoogte. Zoals het er nu uitziet hoop ik de salon op 23-03-2020 weer open te stellen voor klanten.

onze excuses voor het ongemak!

Als eertse

Wij vragen u, dat wanneer u last heeft van koorts en/of (neus)verkoudheid en/of overmatig hoesten, uw afspraak te verzetten naar een later moment. Ook onze medewerkers worden verzocht thuis te blijven wanneer er verschijnselen voordoen. Zo beschermen u en wij de mensen om ons heen.

Update 16-03-2020

RUIMTE

Er wordt duidelijk aangegeven om afstand te behouden.Daarom blijven wij achter u staan waardoor wij geen baard, wenkbrauw of enig andere behandeling waarbij wij voor u moeten gaan staan kunnen uitvoeren.

STOELEN

Wij houden minimaal 2 stoelen tussen elke klant vrij, indien het drukker wordt gaan wij gebruik maken van de academy in de souterrain.

Update 10-03-2020

GRIEPVERSCHIJNSELEN

Wij vragen u, dat wanneer u last heeft van koorts en/of (neus)verkoudheid en/of overmatig hoesten, uw afspraak te verzetten naar een later moment.

EEN GLIMLACH

Naast onze standaard hygiënische voorschriften gaan wij u niet begroeten met het geven van een hand, maar met een glimlach.

PINNEN, JA GRAAG

Indien u daartoe in staat bent, gelieve gebruik te maken van de pin.

EXTRA HYGIENE

Alle medewerkers desinfecteren hun handen met hoge regelmaat en er staan schoonmaakproducten klaar om de hele dag door deurklinken en armsteunen schoon te houden.

ZONNEBANK

De zonnebanken werden al na elk bezoek gedesinfecteerd, wij zullen hier nog meer aandacht aan besteden dan dat wij al deden.

MINDER BEZETTING

Indien een van onze teamleden last heeft van griepverschijnselen, zal zij verzocht worden thuis te blijven. Dit kan betekenen dat onze bezetting lager kan zijn dan dat u van ons gewend bent. Mocht dit het geval zijn bij uw geplande kapster, nemen wij direct contact met u op om te zoeken naar een andere mogelijkheid.

Hieronder staan de eerste berichten

Gewaardeerde klant,

In verband met het Coronavirus volgen wij de adviezen van het RIVM.
Daarom schudden wij u niet de hand bij binnenkomst maar begroeten wij u met een glimlach.
Ter bescherming van u, ons team en andere klanten, verzoeken wij u vriendelijk, wanneer u last heeft van koorts en/of hoesten en/of verkoudheid om uw afspraak naar een later moment te verplaatsen.
Daarna staan wij uiteraard weer vol creativiteit, enthousiasme en passie voor u klaar.

Dank voor uw begrip team Leander.