Skip to content Skip to footer

Creatieve Combi

Een mix van uitdagende en verassende technieken, praktijkgericht en direct toepasbaar.

Wat leer je tijdens de training Balayage

Tijdens deze training leren wij je drie verrassende technieken:
Lang krullend haar; je kent het vast wel, je hebt 30 of 45 min om te knippen en je klant heeft lang, dik en krullend haar, kom daar maar eens doorheen met een mooi en verrassende techniek! We have got one!
WOB: Een wavy bob, snel, efficient en doeltreffend een mooie WOB knippen. de techniek is zo makkelijk maar doeltreffend, dat je misschien wel tijd over houd!
Under Cut Bob; een techniek uit Bob level 2, deze Bob is vrouwelijk, stoer, sexy en valt perfect in de natuurlijke valling. Een hoog scorende coupe in onze salon!

Voor wie is deze training
De training is voor de haarstylist die open staat voor technische en verrassende combinaties maar wel de schaar goed onder controle heeft!
Wat heb je nodig
Tijdens deze training heb je je scharen, kammen, 10 klemmen, een 26 / 32 mm krultang nodig. de rest regelen wij! Oh ja, wij werken op dolly heads zodat wij zeker zijn van de juiste lengten en klassikaal kunnen werken.
Training overzicht

Datum: 26-10-2021, 21-12-2021

Tijden: 1 dag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer: Leander

Model nodig: Nee er wordt gewerkt op een dolly head

Locatie: Bij Leander in Dieren

Kosten: € 200,- ex. BTW incl. dolly head en lunch

Voorwaarden
Afmelden 14 dagen van te voren is kosteloos. Afmelden binnen 14 dagen is 50% van de kosten. Dolly head wordt door ons geregeld en zit bij de prijs in. Er wordt voor lunch gezorgd. Bij minder dan drie aanmeldingen gaat de training niet door. Dit wordt uiterlijk een week van te voren aangegeven. Betaling geschiet achteraf per factuur.

Aanmelden