De wonderen van olie

Houd je van zacht soepel en glanzend haar? Dan is een olie een oplossing voor je. Veel producten blijf je voelen in het haar omdat het bijvoorbeeld stevigheid geeft. Bij de juiste olie kan je verwachten dat het je haar laat glanzen, dat het zacht aanvoelt en bovendien heerlijk ruikt. Maar naast de esthetische eigenschappen, heeft de juiste olie ook de eigenschap om het haar te voeden en te beschermen tegen mechanische invloeden zoals een föhn.

Er zijn vele soorten olie met verschillende basis ingrediënten zoals avocado olie, druivenpitolie, arganolie en nog veel meer. Vaak ook een onderlingen combinatie van deze ingrediënten. Indien je niet de juiste olie hebt, kan het je haar juist vettig laten aanvoelen of verdwijnt het in je haar. Laat je daarom goed adviseren om een optimaal effect te krijgen. Graag stellen wij je voor aan onze favoriete oliën.

Mythic Oil

De Mythic Oil producten van L’Oréal Professionnel behandelen en verzorgen je haar en geven je haar een glanzend, zacht, verzorgd en soepel aanzien
De twee belangrijke ingrediënten van L'Oreal Mythic Oil zijn avocado-olie en druivenpitolie.

.

Elixir Ultime

Elixir Ultime is de musthave lijn voor mooi haar met de kracht van essentiële oliën. Kérastase heeft hiermee een schoonheidsritueel in drie stappen ontwikkeld voor glanzend en prachtig stralend haar.
Het serum bevat ingrediënten zoals; Mais olie, Pracaxi olie, Camelia olie en Argan olie die zorgen voor ultiem zacht en glanzend haar.

.