Skip to content Skip to footer

extensions

Er zijn verschillende systemen die je kan toepassen als het gaat om extra haar of haarverlenging. Als Prestige salon van Balmain Hair en met de ervaring die wij hebben, is er een selectie gemaakt van de systemen waar wij de beste ervaringen mee hebben op het gebied van kwaliteit en houdbaarheid.

nieuw, betaal in termijnen

Stuur een e-mail via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden.

BEVESTIGINGs opties

micro-rings

De Microrings worden zonder hitte bevestigd en zijn voorzien van een siliconen bescherming. Daarnaast worden ze makkelijk verwijderd.

bondjes

Bondjes zijn goed toepasbaar bij haar waarbij de microrings minder houvast hebben of voor een fill in behandeling. De bondjes worden om je haar heen gesmolten, hierdoor zitten ze goed stevig.

TAPE

Na veelvuldig testen en proberen hebben wij ervoor gekozen om niet met tape te werken. Het is weliswaar een prachtig systeem, maar tot op heden ervaren wij het her- en terugplaatsen als tijdrovend en belastend voor het eigen haar.

Dikte van het haar

Er is een enorm verschil in het type haarwerk dat aangeboden wordt. Wij werken enkel met REMI gesorteerd haar, dat is haarwerk dat op de juiste manier neergelegd is zodat het niet snel knoopt. Daarbij is er ook keuze tussen Single en Double drawn. Wij werken met beide types. 

Single drawn

Deze haarwerken lopen van een volle aanzet naar dunere punten. Dit geeft veelal een heel natuurlijk effect omdat je eigen haar vaak ook van vol aan de aanzet naar fijner in de punten verloopt.

Double drawn

Dit betekent dat het totale haarwerk van aanzet tot punt nagenoeg even dik is. Dit is mooi als je hele volle en of massieve punten wilt, of wanneer de haarstylist ruimte wilt hebben om het haar uit te werken.

systemen

Fill-in extensions

Fill in extensions / Losse plukjes
Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat dit systeem het meest geschikt voor je is. Bijvoorbeeld als je sterk gelaagd haar hebt of heel veel kleurnuances. De lengtes gaan van 25 tot 60 cm. Dit systeem wordt per los plukje gezet en kan met bondjes of met microrings geplaatst worden.

Onderhoudt fill-in

Na ongeveer 4 maanden dien je het haar te vervangen. Bij sommigen gaat het wat langer mee dan bij anderen. Hoe dan ook, wanneer het erg begint te klitten bij de uitgroei, adviseren wij om het te vervangen.

Kosten

Afhankelijk van het merk, de lengte en de dikte van het haarwerk kan het verschillen. Maar om je een richtlijn te geven kan je rekening houden met:
40 cm, 100 stuks vanaf 450 euro.
60 cm, 100 stuks vanaf 580 euro.

hair future

Beste van beide werelden
Deze lijn importeren wij zelf vanuit italie. Het is een uniek systeem dat het beste van de onderstaande systemen combineert. Het bevat de siliconen strip van de wonderweft, maar de lengte en kwaliteit van de Balmain Double hair.

Hair future komt in twee lijnen,
Trendy en Glamour.
De trendy is toegankelijker in prijs maar minder vol. (single drawn)
De glamour is kostbaarder maar veel voller in de punten ( Double drawn)

Onderhoudt Hair future

Na ongeveer 6 weken dien je de stukken te herplaatsen. Bij sommigen gaat het langer mee maar ons advies is het niet te veel uit te stellen.
Het haar kan tussen de 6 en 9 maanden meegaan.

Kosten

Het haarwerk dien je een keer aan te schaffen per 6 tot 9 maanden en gaat meestal per 3 of 6 stuks. Stuks prijs ligt rond de 75 euro per stuk voor de trendy lijn en 100 euro voor de glamour lijn.
Herplaatsen is rond de 20 euro per stuk.

Indien je 3 trendy hair future van 60 (!) cm laat plaatsen, kost dat 225 euro de eerste keer en 60 euro elke keer dat je ze laat herplaatsen.

wonder weft

Fijn voor krullend haar
Speciaal voor het haar met krul, hanteren wij graag het systeem van Indian Gold genaamd Wonder Weft. Dit om twee redenen. Allereerst heeft Balmain geen “standaard” krullende extensions. dat houd in dat wij ze dan moeten permanenten. Helaas is die ervaring niet goed en gaat dat veelal ten kosten van de kwaliteit van de extensions, bij Indian Gold kan er in verschillen krul sterkte besteld worden. Daar komt bij dat krullend haar gevoeliger is om te gaan knopen. Om te voorkomen dat je veel knopen aan de aanzet krijgt, wat lastig uit te kammen of borstelen is en gevolgen kan hebben voor je eigen haar, heeft Indian Gold Wonder Weft. Deze zijn voorzien van een siliconen laag daar waar de extensions bevestigd worden. Hierdoor is het risico op klitten vele malen minder..

Onderhoudt Wonder weft

Na ongeveer 6 weken dien je de stukken te herplaatsen. Bij sommigen gaat het langer mee maar ons advies is het niet te veel uit te stellen.
Het haar kan tussen de 6 en 9 maanden meegaan.

Kosten

Het haarwerk dien je een keer aan te schaffen per 6 tot 9 maanden en gaat meestal per 3 of 6 stuks. Stuks prijs ligt rond de 65 eurp per stuk.
Herplaatsen is rond de 20 euro per stuk.

Indien je 3 wonder wefst van 40 cm laat plaatsen, kost dat 190 euro de eerste keer en 60 euro elke keer dat je ze laat herplaatsen.

balmain double hair silk

Ons meest gebruikte systeem
Dit is ons meest gebruikte systeem omdat het gewoon weg prettig draagt, makkelijk en snel toepasbaar is en een lange levensduur heeft. Afhankelijk van je wensen plaatsen wij 3 tot 6 haarstrips van 8 cm breed. Dit kan zowel met bondjes als met microringetjes gedaan worden. Dankzij de dubbele laag per mat valt de bevestigingsmethode helemaal weg in het haar en is de kans dat het zichtbaar is minimaal.

Onderhoudt Balmain double hair

Na ongeveer 6 weken dien je de stukken te herplaatsen. Bij sommigen gaat het langer mee maar ons advies is het niet te veel uit te stellen. Het haar kan tussen de 6 en 9 maanden meegaan.

Kosten

Het haarwerk dien je een keer aan te schaffen per 6 tot 9 maanden en gaat meestal per 3 of 6 stuks. Stuks prijs ligt rond de 80 euro per stuk.
Herplaatsen is rond de 20 euro per stuk.

Indien je 3 double hair van 40 cm laat plaatsen, kost dat 240 euro de eerste keer en 60 euro elke keer dat je ze laat herplaatsen.

clip-in

Mooi en lange kwaliteitsbhoud.
Dit systeem is een systeem dat zelf te bevestigen is. Zo kan je het dragen wanneer jij wilt. Omdat je het haar in en uit kan doen, is het makkelijk schoon te maken en te bewerken met bijvoorbeeld een föhn of krultang. Ook kan je het zo bevestigen zoals jij dat fijn vind met behulp van de klemmetjes. Goed om te weten is dat wij van dit systeem minder voorraad hebben en dat de juiste kleur vermoedelijk besteld moet worden.

Onderhoudt Clup in

Dit haar gaat lang mee omdat het meestal niet gedragen wordt als je slaapt of wanneer je gaat zwemmen.

Kosten

De aanschaf van dit systeem is erg fluctuerend, wij vragen je daarom een e-mail te sturen voor de meest actuele prijs of een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek te plannen. In ieder geval kan je uitgaan van een vanaf prijs van 350 euro,.