Skip to content Skip to footer

extensions

Er zijn verschillende systemen die je kan toepassen als het gaat om extra haar of haarverlenging. Als Prestige salon van Balmain Hair en met de ervaring die wij hebben, is er een selectie gemaakt van de systemen waar wij de beste ervaringen mee hebben op het gebied van kwaliteit en houdbaarheid.

BEVESTIGINGs opties

micro-rings

De Microrings worden zonder hitte bevestigd en zijn voorzien van een siliconen bescherming. Daarnaast worden ze makkelijk verwijderd.

bondjes

Bondjes zijn goed toepasbaar bij haar waarbij de microrings minder houvast hebben of voor een fill in behandeling. De bondjes worden om je haar heen gesmolten, hierdoor zitten ze goed stevig.

systemen

Fill-in extensions

Fill in extensions / Losse plukjes
Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat dit systeem het meest geschikt voor je is. Bijvoorbeeld als je sterk gelaagd haar hebt of heel veel kleurnuances. De lengtes gaan van 40 tot 60 cm. Dit systeem wordt per los plukje gezet en kan met bondjes of met microrings geplaatst worden.

wonder weft

Fijn voor krullend haar
Speciaal voor het haar met krul, hanteer ik graag het systeem van Indian Gold genaamd Wonder Weft. Dit om twee redenen. Allereerst heeft Balmain geen “standaard” krullende extensions. dat houd in dat wij ze dan moeten permanenten. Helaas is die ervaring niet goed en gaat dat veelal ten kosten van de kwaliteit van de extensions, bij Indian Gold kan er in verschillen krul sterkte besteld worden. Daar komt bij dat krullend haar gevoeliger is om te gaan knopen. Om te voorkomen dat je veel knopen aan de aanzet krijgt, wat lastig uit te kammen of borstelen is en gevolgen kan hebben voor je eigen haar, heeft Indian Gold Wonder Weft. Deze zijn voorzien van een siliconen laag daar waar de extensions bevestigd worden. Hierdoor is het risico op klitten vele malen minder..

double hair silk

Ons meest gebruikte systeem
Dit is ons meest gebruikte systeem omdat het gewoon weg prettig draagt, makkelijk en snel toepasbaar is en een lange levensduur heeft. Afhankelijk van je wensen plaatsen wij 2, 3, 4 of 5 haarstrips van 10 cm breed. Dit kan zowel met bondjes als met microringetjes gedaan worden. Dankzij de dubbele laag per mat valt de bevestigingsmethode helemaal weg in het haar en is de kans dat het zichtbaar is minimaal.

clip-in

Mooi en lange kwaliteitsbhoud.
Dit systeem is een systeem dat net als de flip in, zelf te bevestigen is. Zo kan je het dragen wanneer jij wilt. Omdat je het haar in en uit kan doen, is het makkelijk schoon te maken en te bewerken met bijvoorbeeld een föhn of krultang. Ook kan je het zo bevestigen zoals jij dat fijn vind met behup van de klemmetjes. Goed om te weten is dat wij van dit systeem minder voorraad hebben en dat de juiste kleur vermoedelijk besteld moet worden.

weft

Op maat
Een weft is een band haar van 50 cm lang en +/-100cm breed. Deze band knippen wij op maat  van je schedel alvorens wij ze met een van de twee systemen bevestigen. Dit systeem wordt ook wel eens ingevlochten echter wij doen dat niet. Omdat de breedte op maat geknipt kan worden, is het een systeem die voor veel type haar en schedelvorm geschikt is.

NOG GEEN FOTO BESCHIKBAAR