FAQ

Geachte klant,

Wij kunnen ons indenken dat er vragen zijn ontstaan na het bericht van het kabinet op 14-12-2020.
Voor zover mogelijk, en onder voorbehoud van schrijf- en of typefouten geven wij u graag alvast antwoord op de meest gestelde vragen.

WANNEER WEER OPEN?

Wij verwachten op 20-01-2021 weer open te zijn maar kunnen dit helaas niet met 100% zekerheid zeggen. Houd daarom de media en onze nieuwsbrief / website in de gaten.

EXTRA INZET

Wanneer alles achter de rug is, verwachten wij een grote drukte. Mijn team en ik zullen er alles aan doen om de planning te optimaliseren door extra te werken.

IK HEB EEN ABONNEMENT..

Wij hopen dat je je abonnement wilt aanhouden. Net als in de eerste lockdown is deze financiële stroom de kloppende slagader van de salon. Echter kunnen wij ons voorstellen dat je ervoor kiest om hem stop te zetten. Ik vraag je dan om een mail te sturen naar: Leander@lghairdressers.nl . Wij zullen hem dan per direct stoppen.

IK HEB PRODUCTEN NODIG

Wat fijn dat u aan ons denkt! Wij bieden in samenwerking met onze leverancier aan, om uw favoeriete producten online te kopen. u steunt hiermee ook onze salon.
Kijk hiervoor op: https://www.keune.com/leander

KAN IK EEN KLEURKIT BESTELLEN?

Ja dat kan zeker. Raadpleeg hiervoor de volgende link: https://lghairdressers.nl/help-mijn-uitgroei/

IK HEB EEN AFSPRAAK STAAN

Hoe vervelend wij het ook vinden, uw afspraak komt te vervallen binnen het tijdsbestek dat wij gesloten zijn. Zodra wij weten wanneer wij weer open mogen gaan, communiceren wij dat via de nieuwsbrief, social media en/of website.

KAN IK AFSPRAAK MAKEN?

Dat vinden wij nog wat lastig. Daar er gezegd wordt dat wij per 20-01-2021 weer open mogen, kan dat maar zo eerder of later zijn.
Wij vragen je daarom het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Zodra wij weten wanneer wij weer open mogen, nemen wij contact met u op.

Ik wil een afspraak maken