Hairextensions

Leuk dat je interesse hebt in haarverlenging of toevoeging.Β  De wereld van haarextensions is erg groot en uitgebreid. Daarom bieden wij je graag aan om vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek in te plannen. Tot die tijd vertel ik je graag wat wij bieden en wat de kosten ongeveer zijn. Heb je toch een vraag waar je het antwoord niet op kan vinden? Schroom niet en stuur mij een mail via info@lghairdressers.nl of een whatsapp via 0623003566 ( zakelijke whatsapp nummer )

Afspraak maken

Prijzen

Alle prijzen zijn prijzen per stuk inclusief plaatsing, het knippen van de extensions en exclusief kleuren. Voor een behandeling kan het zijn dat je er meerdere nodig hebt. De prijzen zijn onder voorbehoud van spel en / of typefouten. Voor een prijsopgave op maat, nodigen wij je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek

ACTIE voorwaarden

Wij hebben met regelmaat hoge ACTIES op alle BALMAIN SILK double hair extensions.

KIJK HIER voor de actie voorwaarden en prijzen.

Fill in

prijs stuks 50 100 150
25 cm 114 228 342
40cm 153 306 459
55 cm 223 446 569

Balmain Hair Weft

Prijs per 1 stuk 2 stuks
40 cm 205,- 4100,-
60 cm 275,- 550,-

Hairdress / flip in

per flip in echt haar
memory hair
40cm 225 89
55 cm 385 -

Double hair silk

stuks 1 2 3 4 5
40 cm 70 140 210 280 350
55 cm 115 230 345 460 575

Clip in extensions

Per Set echt haar
memory hair
40cm 298 110

Wonder Weft

Per stuk human hair
50cm in slag of krul 50,-

Systemen

Er zijn verschillende systemen die je kan toepassen als het gaat om extra haar of haarverlenging. Als Prestige salon van Balmain Hair en met de ervaring die wij hebben, is er een selectie gemaakt van de systemen waar wij de beste ervaringen mee hebben op het gebied van kwaliteit en houdbaarheid.

Bondjes en microrings
Zo werken wij graag met bondjes en microrings waarbij de laatste onze voorkeur heeft. De Microrings worden zonder hitte bevestigd en zijn voorzien van een siliconen bescherming. Daarnaast worden ze makkelijk verwijderd. Bondjes zijn goed toepasbaar bij haar waarbij de microrings minder houvast hebben of voor een fill in behandeling. De bondjes worden om je haar heen gesmolten, hierdoor zitten ze goed stevig. Wij beschikken over de speciale Remover van Balmain om de bondjes zo soepel mogelijk te verwijderen.

Fill in / losse plukjes

Fijn voor sterk gelaagd haar
Fill in extensions / Losse plukjes
Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat dit systeem het meest geschikt voor je is. Bijvoorbeeld als je sterk gelaagd haar hebt of heel veel kleurnuances. De lengtes gaan van 40 tot 60 cm. Dit systeem wordt per los plukje gezet en kan met bondjes of met microrings geplaatst worden.

 

 

Balmain Hair weft

Fijn voor voller maken lang haar
De Balmain Hair Weft is een strip haar van 1 meter breed die wij op de juiste maat knippen en bevestigen. De lengtes zijn te verkrijgen in 40 en 60 cm. De bevestiging kan met bondjes of met microringetjes gedaan worden. Zie voor uitleg over deze systemen verder op deze pagina. Het fijne aan dit systeem is dat wij het op de omvang van je schedel kunnen aanpassen en dat het herplaatsbaar is.

Flip in / Hairdress

Fijn voor het af en toe dragen
De flip in, ook wel bekend als de Hairdress, is een haarwerk van echt haar dat je makkelijk zelf kan plaatsen en verwijderen. Zo kan je zelf bepalen wanneer je je haar extra dik of lang wilt hebben. Natuurlijk demonstreren wij het graag voor je. De lengtes van het haar zijn 40 of 55 cm.

 

Double Hair Silk

Ons meest gebruikte systeem
Dit is ons meest gebruikte systeem omdat het gewoon weg prettig draagt, makkelijk en snel toepasbaar is en een lange levensduur heeft. Afhankelijk van je wensen plaatsen wij 2, 3, 4 of 5 haarstrips van 10 cm breed. Dit kan zowel met bondjes als met microringetjes gedaan worden. Dankzij de dubbele laag per mat valt de bevestigingsmethode helemaal weg in het haar en is de kans dat het zichtbaar is minimaal.

 

 

Clip in Weft

Mooi maar bewerkelijk
Dit systeem is een systeem dat net als de flip in, zelf te bevestigen is. Zo kan je het dragen wanneer jij wilt. Omdat je het haar in en uit kan doen, is het makkelijk schoon te maken en te bewerken met bijvoorbeeld een fΓΆhn of krultang. Ook kan je het zo bevestigen zoals jij dat fijn vind met behup van de klemmetjes. Goed om te weten is dat wij van dit systeem minder voorraad hebben en dat de juiste kleur vermoedelijk besteld moet worden.

 

 

Wonder weft

Fijn voor krullen
Speciaal voor het haar met krul, hanteer ik graag het systeem van Indian Gold genaamd Wonder Weft. Dit om twee redenen. Allereerst heeft Balmain geen "standaard" krullende extensions. dat houd in dat wij ze dan moeten permanenten. Helaas is die ervaring niet goed en gaat dat veelal ten kosten van de kwaliteit van de extensions, bij Indian Gold kan er in verschillen krul sterkte besteld worden. Daar komt bij dat krullend haar gevoeliger is om te gaan knopen. Om te voorkomen dat je veel knopen aan de aanzet krijgt, wat lastig uit te kammen of borstelen is en gevolgen kan hebben voor je eigen haar, heeft Indian Gold Wonder Weft. Deze zijn voorzien van een siliconen laag daar waar de extensions bevestigd worden. Hierdoor is het risico op klitten vele malen minder.