Skip to content Skip to footer

Heren Knippen

Heren met een gedekt kapsel strak, efficient en praktijkgericht leren knippen.

Wat leer je tijdens de training

Rond de flower power tijd, toen alle mannen hun haar lieten groeien, verdwenen er veel barbieren. Dit omdat ze niet wisten wat te doen met het lange / gedekte haar van de mannen. Dus gingen de mannen naar de dameskapper. Probleem is dan dat je als man snel te rond of vrouwelijk geknipt wordt. Tot nu! Tijdens deze training leren wij je hoe je een half lang en gedekt kapsel technisch en juist knipt bij een heer. Je gaat naar huis met drie technieken op zak waarmee je een groot gedeelte van alle mannen mee kan knippen!

Voor wie is deze training

De training is voor de haarstylist die meer kennis en kunde wilt met betrekking tot het gedekt knippen van heren.

Wat heb je nodig

Tijdens deze training heb je je scharen, kammen, 10 klemmen, een 26 / 32 mm krultang nodig. de rest regelen wij! Oh ja, wij werken op dolly heads zodat wij zeker zijn van de juiste lengten en klassikaal kunnen werken.

Training overzicht

Datum: 13-09-2021, 12-10-2021

Tijden: 1 avond van 18:00 uur / 21:00 uur

Trainer: Leander

Model nodig: Ja

Locatie: Bij Leander in Dieren

Kosten: € 150,- ex. BTW inclusief dolly head en lunch

 

Voorwaarden
Afmelden 14 dagen van te voren is kosteloos. Afmelden binnen 14 dagen is 50% van de kosten. Dolly head wordt door ons geregeld en zit bij de prijs in. Er wordt voor lunch gezorgd. Bij minder dan drie aanmeldingen gaat de training niet door. Dit wordt uiterlijk een week van te voren aangegeven. Betaling geschiet achteraf per factuur.

Aanmelden