Kleuren Dames

Het kleuren van je haar kent vele vormen. Zo kan je het doen om je grijze haren te dekken, een trend te volgen of te zetten, je stijl te accentueren of misschien wel om een zomers effect en gevoel te krijgen en je kan je coupe diepte geven.. Met andere woorden er zijn ontzettend veel redenen als je kijkt naar het kleuren van je haar. Om al deze variatie te kunnen bieden hebben wij een paar ingredienten nodig.

Creativiteit;
Om deze levendig en actueel te houden en te ontwikkelen maken wij zogenaamde moodboards. Hierop plakken wij allerlei afbeeldingen om een duidelijk beeld te krijgen van de trends en nieuwe kleuren. Daarnaast ontwikkelen wij regelmatig nieuwe kleurtechnieken om onze klanten te verassen met nieuwe looks.

Kennis;
Haar kleuren klinkt soms wat gemakkelijk, maar wij dienen rekening te houden met veel facetten zoals de kwaliteit van het haar, de structuurverschillen en (overtollige) aanwezigheid van primaire kleuren. Om dit goed onder de knie te hebben en houden training wij minimaal 10x per jaar. Zo houden wij onszelf scherp en alert!

de beste producten;
Wij hebben invloed op onze eigen kennis en creativiteit. Maar weinig op de producten van onze leverancier. Daarom hebben wij gekozen voor het beste kleurmerk dat er is. L'Oreal Professionnel. Zo zijn wij altijd verzekerd van de beste producten op de professionele markt!

Prijzen

Kleuren
kleuren €52
high light per folie €2.30
high light XL per folie €3.-
Haircontouring
kort haar €80
half lang haar €90
lang haar €100
balayage
kort haar €120
half lang haar €130
lang haar €140