Skip to content Skip to footer

model zitten

Wat leuk dat je model wilt zitten!

Het kappersvak is een prachtig ambacht. Een ambacht dat onderbouwd is met theorie maar uiteindelijk in de praktijk geleerd moeten worden.
Eenmaal de technieken aangeleerd en geoefend op een dolly head, is het ervaring opbouwen. Hoe kan dat nou beter dan door modellen te knippen, kleuren en te modelleren.

Lijkt het jou leuk om gratis geknipt te willen worden of voor een klein bedrag gekleurd en zo de cursisten te helpen? Wordt dan lid van onze facebook groep via onderstaande link.

Voordat je model gaat zitten, lees voor de zekerheid onze voorwaarden even door onderaan deze pagina, zo staan jij en wij niet voor onverwachte verrassingen.

prijzen

Knipen € 0,00

Kleuren € 10,00

Extra kleur € 5,00 per kleur

High/low lights € 0,50 ps

voorwaarden

Hi, 🙋🏻‍♂️
Wat leuk dat je overweegt om model te zitten! Wanneer je lid bent van onze modellenpagina, kan je reageren op een oproep van een van de cursisten. Wij verzoeken je om voordat je deelneemt, onze voorwaarden te lezen. 👇🏼
 
1. MODELLENVERGOEDING 💵
Voor sommige behandeling wordt er een modellenvergoeding gevraagd. Kijk onderaan dit bericht voor de meest actuele prijzen.

1.1 TIJD 🕰
De cursisten zijn startende kappers en kapsters. Houdt u er rekening mee dat de behandeling aanzienlijk langer duurt dan bij de reguliere kapper.

1.2 KWALITEIT ✂️
De cursisten worden begeleid door een docent. Dat verkleind het risico enorm op (kleine) foutjes. Dat neemt niet weg dat dat wel kan gebeuren. Wanneer u model zit, dient u hier rekening mee te houden.

1.3 GARANTIE📝
ondanks de begeleiding, kan het gebeuren dat er een buiten te verwachten fout gemaakt wordt. U kunt met de dan aanwezige docent opzoek gaan naar een oplossing. Kapsalon Leander is hier niet aansprakelijk voor.

1.4 AFMELDEN 🤒
Het kan zowel u, als de student overkomen dat er door onvoorziene omstandigheden afgezegd moet worden.
Wanneer de student afzegt, vragen wij u een nieuwe afspraak te maken, er kan geen eis gesteld worden dat u op hetzelfde moment bij een andere student terecht kan.
Wanneer ú afzegt, verzoeken wij u dit tijdig te doen zodat de student opzoek kan naar een ander model. Het aantal modellen tijdens haar cursus is van kwalitatief belang.

1.5 VOORRANG ⛔️
Ook wanneer u nog niet of gelangen tijd geen model heeft kunnen zitten al dan niet als eerste op een oproep gereageerd heeft, geeft u géén voorrang ten opzichte van andere modellen.

1.6 WENSEN 🧞‍♂️
De cursist zal geen technieken uitvoeren die u niet wilt echter dient zich wel te behouden aan de technieken die getraind moeten worden.

2 ONGEPAST GEDRAG 🗣
Wanneer er verbaal of non-verbaal ongepast gedrag plaats vind op deze FB pagina en/of tijdens het modelzitten, kan u de toegang tot deze FB pagina of de academy ontzegt worden.

2.1 CONTACT ☎️
Wij adviseren u en de cursist om enkel via Facebook messenger contact te leggen.
2.2 MODEL IS GEVONDEN 🙌🏼
Wanneer er een model is gevonden, zal de auteur van het bericht dit vermelden.

2.3 BEHEERDER 🧑🏼‍⚖️
De beheerder van deze pagina is niet actief aanwezig. Privé berichten zullen laat of soms niet beantwoord worden. De communicatie geschied enkel via de cursisten.