Geschiedenis

Er was eens, lang, lang geleden....

De geschiedenis van onze kapsalon gaat 5 generaties terug, helemaal naar 1866. 
In die tijd is de opa van de opa van Leander ( dus de bet-bet-overgrootvader ) begonnen aan de Kerkstraat 2 te Dieren. Sindsdien is het continu van vader op zoon overgegaan tot op heden.

Natuurlijk is deze "besmetting" van dit ambacht niet beperkt gebleven tot Leander. Ook zijn nicht Stella is een ambitieus kapster die werkt bij Hairstyling Annemarie in Brummen en bestaan er nog twee kapsalons (voor zover ons bekend) in Nederland die de achternaam van Leander, dat is Grotenhuis, dragen.

De vader van Leander, Leo, is ook nog regelmatig aanwezig in de kapsalon. Zoals hij zegt, je begint en eindigt als "krullenveger". Onze theorie, ruim 40 jaar ervaring moet je vooral niet weren, maar hartelijk gebruik van maken.

Door deze jaren heen heeft de kapsalon vele gezichten gehad en veel ontwikkelingen doorgemaakt. Mede daarom is de kapsalon een stabiele familie zaak waar klanten zich graag laten helpen. Nu in het heden is de salon uitgebreid met een zonnestudio en geven wij nationaal presentaties aan collega's om onze kennis en ervaringen zo veel mogelijk te delen.