Team

GERRIKE

gerrike
Al ruim 30 jaar is Gerrike werkzaam bij ons in de salon. Haar grote groep aan vaste klanten
bewijst haar kwaliteit in advies, coupevorming, kleur en alle andere facetten die het kappersvak met zich meebrengt.Elk jaar brengt haar meer passie, creativiteit en enthousiasme.

Gerrika is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

SANDRA

sandra-4
Al 13 jaar versterkt Sandra ons team met verschillende ervaringen. Zo is zij vele jaren onze cheffin geweest en enkele jaren ambassadrice van Kerastase Paris. Hierdoor heeft zij een brede kennis en alle facetten van het kappersvak. Haar vaste klantenkring bewijst haar goede, oprechte advies en kwaliteit.

Sandra is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

LOES, CHEFFIN

Loes-2
Loes is ruim 10 jaar geleden begonnen bij ons als leerling. Door de jaren heen heeft zij zich opgewerkt tot cheffin. Naast die verantwoordelijkheid specialiseert zij zich breed met een extra nadruk op extensions. Door haar altijd vrolijke en kwalitatieve inzet is een behandeling bij haar gegarandeerd een succes.

Loes is werkzaam op alle dagen behalve woensdag.

CINTHA, KLEUREXPERT

Cintha-2
Cintha is bij ons begonnen in 2005. Sinds die tijd heeft zij met een korte zijstap ons team bijgestaan, zelfs toen ze woonde  in de kop van Noord-Holland. In diezelfde tijd heeft ze veel ervaring opgedaan met werkzaamheden bij westerse salons. Haar specialisme spreekt voor zich, voor speelse, natuurlijke maar ook heftige kleuren zit je bij haar goed.

Cintha is werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

MARLOES

marloesSinds 2004 versterkt Marloes ons team. Met haar enthousiasme en inzet heeft ze verschillende knipworkshops gegeven voor collegakappers in het land. Haar vast hand maakt haar een specialist in het knippen van BOB-modellen.

Marloes is werkzaam op woensdag en zaterdag

LUCINDA

LucindaLucinda is sinds 2005 onafgebroken bij ons werkzaam. Met gebruik van de speciale ventaglio schaar maakt zij goed draagbare en mooi vallende
modellen. Dankzij haar deelname aan he tKerastase ambassadrice traject is zij volledig op de hoogte van alle know-how op het gebied van haarverzorging.

Lucinda is werkzaam op vrijdag en zaterdag

LEANDER

Leander-Grotenhuis-20165de generatie kapper bewijst de passie voor het kappersvak die schuilt in de voorvaderen van Leander en hemzelf. Naast de werkzaamheden in de salon is hij ook ambassadeur voor L'oreal Professionnel. Hiervoor wordt hij internationaal getraind en geeft dit nationaal door aan collegakappers door het land.

Hij is werkzaam op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

EMILY

 

Sinds 2014 is ze een onderdeel van ons team. Vastberaden en vol energie staat ze te popelen om haar volgende klanten te voorzien van een mooie kleur. Met haar specialisme voor balayage en andere uitdagende kleurtechnieken staat ze graag voor je klaar!

Emily is werkzaam op maandag en zaterdag.

NICK

Nick GevenNadat hij veel ervaring heeft opgedaan in het buitenland, is Nick sinds halverwege 2017 bij ons in het team gekomen. Met zijn creativiteit en passie voor het vak, is hij een toevoeging aan ons team.

Nick is werkzaam op woensdag, vrijdag en zaterdag.

BELINDA, RECEPTIONISTE

Helaas is er momenteel geen foto beschikbaar, maar Belinda is onze receptioniste en zorgt altijd voor een warm onthaal. Zij staat klaar om iedereen te woord te staan en zorg te dragen voor de routing en afspraken in de salon. Op onze drukste dagen zouden wij zonder haar hulp gauw vastlopen. Belinda is werkzaam op vrijdag en zaterdag.

YOUNG TALENTS

Leerlingen-Young-talents-leander-grotenhuis

 

Ons team is niets zonder de versterking van onze Young Talents. Deze gemotiveerde groep van jonge en aanstaande kapsters worden 40 keer per jaar getraind om ze klaar te stomen voor het kappersvak. Het ontbreekt hen niet aan inzet, energie en leergierigheid. Bij het afsluiten van onze trainingsmodules mogen zij steeds wat meer werkzaamheden in de salon uitvoeren. Echter coupevorming zal ten alle tijden alleen uitgevoerd worden op modellen tijdens de trainingsavonden.
Van links naar rechts: Manon, Jolie en Elisa