Stand van zaken

Het is een veel besproken onderwerp, wanneer gaan de kappers weer open. Voor ons is het nog onduidelijk en wachten op het besluit van het kabinet. Tot die tijd zijn wij achter de schermen bezig om de salon "corona-proof" te maken en ons voor te bereiden op de stuwmeer aan klanten.

Openingstijden

in  de eerste aanloop zullen wij onze openingstijden verbreden. Wij zullen op dinsdag- en woensdagavond open zijn tot 20 uur en op zondagen open zijn.

Ruimere bezetting

Alle kapsters springen extra bij om zoveel klanten als mogelijk te kunnen helpen.

Maatregelen

Er zullen veel hygiëne maatregelen komen, zodra wij hiervan op de hoogte zijn brengen wij u op de hoogte via social media, deze blog of onze nieuwsbrief.

Ruimte

Vanwege de 1,5 meter regel, hebben wij onze souterrain klaar gemaakt om te werken. Zo hebben wij een capaciteit van 26 werkplekken ipv 16.

Bellijst

Om de drukte via de telefoon en website te controleren, stekllen wij een bellijst op. Indien je hierop genoteerd wilt worden, kan en mag je een mail sturen naar Leander@lghairdressers.nl

Prijs

Gezien het feit dat onze branche met kleine marges werkt en de kosten voor materialen en vooral de tijd die wij moeten besteden aan het bezoek groter worden. Kan het zijn dat wij genoodzaakt zijn om een tijdelijke toeslag te moeten rekenen voor je behandeling. Dit is niet bedoeld om het resultaat te verhogen, maar de financiële schade te verminderen.