Skip to content Skip to footer

Bier met een achterliggende gedachte

Nieuws

Brief info

Samen met 5000 mensen verzamelen wij geld in voor kankerbestrijding.

Wij zijn twee gezinnen uit Dieren en gaan samen met ongeveer 5000 mensen op 2 juni de uitdaging aan om de Alpe d’Huez op te lopen, rennen of te fietsen. Dit met een doel, om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het onderzoek naar kankerbehandelingen. 

Wij doen mee aan deze challenge de Alpe d’HuZes, omdat wij (zoals helaas vele anderen) van dichtbij meemaken of hebben gemaakt hoe het is om met de strijd tegen kanker geconfronteerd te worden. 

Om geld in de zamelen hebben we samen met Brouwerij Romondt (bieren uit Dieren) een speciaal bier gebrouwen de Alpenkanjer, een Red Ale met de bosbes van onze eigen Veluwe.

 

De Alpenkanjer is een speciaal bier met een missie. U steunt met het bier de strijd tegen kanker. We hopen dat dit bier een glimlach op uw gezicht brengt door zowel de smaak als de mooie achterliggende gedachte.

 

Speciaal voor klanten van LG Hairdressers hebben we nog een aantal losse flessen en 6 packs beschikbaar. 

Bestellen van het bier kan via: dealpenkanjers@hotmail.com

 

Prijzen:
0,33l voor €3,20

6pack (6×0,33l) voor €18,-

0,75l voor €8,-

1 l voor €10,-

RTL Nieuws

De video van RTL is enkel op een mobiel apparaat te bekijken.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder