Skip to content Skip to footer

BLUE MONDAY 24

Nieuws

Brief info

Voel jij de Blue Monday in de lucht hangen of heb je gewoon zin om jezelf te verwennen? Geen zorgen, wij hebben de perfecte remedie om die maandagblues te verslaan! 🚀

BEAT THE BLUE!

In januari 2024 hebben we niet één, niet twee, maar drie leuke acties. En geloof ons, je wilt deze niet missen!

Van gratis kopjes koffie, tot verbluffende kortingen op onze highlights in de salon. We hebben alles in petto om jouw Blue Monday om te toveren tot een dag vol vreugde en positiviteit.

Lees snel verder en ontdek hoe wij samen de Blue Monday gaan verslaan! ☕💇‍♀️

Veel leesplezier,

GRATIS KOPJE KOFFIE in Zutphen

Stap binnen bij LEKKER aan de IJssel en geniet van een sfeervolle plek met een betoverend uitzicht op de IJssel in Zutphen! Hier draait alles om lekker eten en een ontspannen ambiance.

Of je nu hunkert naar een smaakvolle lunch, een uitgebreid diner, of gewoon wilt relaxen met een heerlijk kopje koffie en een stukje taart, bij LEKKER aan de IJssel ben je aan het juiste adres. Laat je culinair verrassen en voel je welkom op een van de mooiste plekjes aan de IJssel.

Actie
Als extraatje bieden we je bij je bezoek een gratis kopje koffie of thee aan op vertoon van dit bericht .☕ (Andere consumpties niet verplicht)

GEBAK | LUNCH | BORREL | DINER
☀ Lekker aanwaaien zonder reservering!
🕑 Dinsdag t/m zondag open vanaf 10:00 uur
📍 IJsselkade 11D, 7201HB Zutphen
https://www.lekkeraandeijssel.nl/
info@lekkeraandeijssel.nl
06 45085449

GRATIS KOPJE KOFFIE in Dieren

Ontdek het charmante eetcafé Het Schilderij, een unieke plek aan de zuidoost Veluwezoom waar gezelligheid en goed eten samenkomen. Laat je verwennen in een schilderachtige omgeving die perfect is voor diners, borrels, barbecues, en al je andere wensen! Van woensdag t/m zondag openen we graag onze deuren voor jou. Kom langs en ervaar de warme sfeer van Het Schilderij.

Actie
En als speciale traktatie bieden we je bij een bezoek een gratis 2de kopje koffie, cappuccino of thee aan op vertoon van deze e-mail! ☕ (Andere consumpties niet verplicht)

Harderwijkerweg 3
6952 AB Dieren
Telefoon: 0313 413772
E-mail: info@schilderij.net
https://schilderij.net/ 

GRATIS KOPJE KOFFIE in Brummen

Bij Grand Café Audrey’s bent u van harte welkom voor een lekkere lunch, gezellige borrel, compleet verzorgd diner of een heerlijke koffie. Laat u verrassen door de oude stijl van Audrey Hepburn in een modern jasje. Het kan bij Audrey’s.
Grand Café Audrey’s is open van woensdag tot en met zondag, vanaf 10:00 uur. De keuken is open tot 21:00 uur. Vanaf 1 april t/m 30 september zijn wij ook de dinsdagen vanaf 10:00 uur geopend.

Actie
Na afloop van de lunch krijgt u van ons een heerlijke koffie naar keuze.  Laat een screenshot van deze nieuwsbrief zien bij Grand Café Audrey’s ☕ 

Marktplein 18 
6971 AB Brummen
Telefoon: 0575 743 003
E-mail: info@audreys.nl
https://audreys.nl

ONTVANG 30% KORTING OP JE HIGHLGHTS

Kijk je al uit naar de lente? Geen zorgen, wij helpen je de lente in je haar te brengen!

Speciaal voor de maand van de blue monday bieden we 30% KORTING aan op highlights! 🎉 Grijp deze kans om jezelf te verwennen, een glimlach op je gezicht te toveren en lente alvast in je haar te brengen.

Laat deze nieuwsbrief zien bij het afrekenen om de korting te activeren!

Wacht niet, want deze aanbieding is alleen in januari geldig ✨ Laten we samen de maandagblues verslaan!

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!