Skip to content Skip to footer

Britta en Sege

Nieuws

Brief info

'Jullie waren voor mij onbekend, dus gingen er wat zenuwen door mij heen'

Bruiloft van Britta en Sege

Wij waren zeer tevreden om jullie als kappersteam bij ons te hebben gehad op onze trouwdag. Ik had jullie online gevonden en wist niet goed wat te verwachten.

Doordat we te ver woonden was er geen mogelijkheid om op voorhand langs te kunnen komen voor een proefkapsel dus er gingen wel wat zenuwen mee gepaard.

Bij de eerste ontmoeting in het hotel werd ik echter al meteen gerustgesteld door jullie vriendelijkheid en openheid. Door de foto’s die ik op voorhand al had kunnen sturen hadden jullie een goed beeld van wat ik voor ogen had.

Zowel mijn kapsel als dat van de bruismeisjes was prachtig en helemaal wat we gewenst hadden. De leuke babbel tijdens het kappen was dan ook nog een extra bonusje en werkte de laatste beetjes zenuwen helemaal weg.

Dank je wel dat jullie de tijd namen om ons zo fijn bij te staan op onze bijzondere dag en om ons allemaal te laten stralen. We hadden geen beter team kunnen kiezen. 

 

Groetjes,

Britta en Serge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!