Skip to content Skip to footer

HESSEL en DORIEN

Nieuws

Brief info

'Op locatie stond een team van 4 kappers klaar'

Bruiloft van HESSEL EN DORIEN
 

16 september 2022 was de trouwdag van Hessel en mij. Het is een prachtige dag geweest waarvan we ontzettend hebben genoten. Daarbij zijn wij dankbaar voor iedereen die heeft geholpen.

 

Leander stond in vroege ochtend al klaar op locatie (Vila Veertien) en uiteindelijk met nog drie collega’s voor de gasten. Waaronder Danielle, waar ik vaste klant ben :). Met een bakje koffie of thee erbij gingen ze aan het werk. Al gauw een gezellige ochtend en kregen de kapsels vorm.

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij en tevreden ben over hoe mijn kapsel de hele dag zat. Met kleine aanpassingen na het proefkapsel, zodat het wat minder snel zou zakken. En dat is gelukt ! Prachtig resultaat en bijna de hele dag goed gezeten (overdag met sluier en savond zonder). In de avond gingen er wat lokken los tijdens het feest, maar dat stoorde niet. Ook had ik een vriendin die dan even een lok kwam opsteken tussendoor.

 

De kapsels van de gasten zaten ook de hele dag goed. Zij zijn er ook erg blij mee geweest. Wat hielp was dat ze vooraf ideeën voor hun kapsel aan Leander door hadden gestuurd. Van mooi opgestoken haar naar losse lokken met vlechten en krullen. Bij mijn moeder was het ook geföhned.

 

Voor de rest kreeg ik tips mee om het kapsel eruit te krijgen zonder al te veel haar te beschadigen.

 

Bedankt Leander en collega’s voor de professionele, vriendelijke en ook gezellige ervaring!

 

Met vriendelijke groet,

Hessel en Dorien

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!