Skip to content Skip to footer

NIEUWSTE LAMPEN!

Nieuws

Brief info

In onze lounge hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek. Hier kan je boeken lenen of doneren. Benieuwd hoe het werkt? Wij vertellen je er graag meer over in onze blog.

nieuwe generatie

Onlangs zijn onze beide banken weer voorzien van nieuwe lampen. Maar niet zomaar lampen, de zwaardere bank is voorzien van de nieuwste generatie lampen. Los van een perfect bruiningsresultaat, hebben deze lampen ook onderstaande voordelen.

SPECTRA LED-GEZICHTSBRUINER

Ergoline Spectra markeert het begin van een nieuw tijdperk in UV- en lichttechnologie. Naast UV, produceren conventionele hogedruk gezichtsbruiners voornamelijk infraroodstraling. Ergoline Spectra genereert alleen de gewenste lichtspectra. De lagere warmteontwikkeling beschermt de huid en laat het Beauty Light effectiever werken. Voor de beste bruiningservaring ooit.

Nieuwe UVA-LED’s, met een speciaal ontwikkeld reflectorsysteem, bieden een direct zichtbare bruining. Spaghetti-lampen vullen het lichtspectrum aan met UVB. Het geoptimaliseerde lichtspectrum maakt het bruinen onvergelijkbaar zacht en aangenaam.

Tegelijkertijd verminderen de LED-gezichtsbruiner het stroomverbruik met ongeveer 90% en hebben ze een levensduur van minstens 20.000 uur. De bruiningsprestaties zijn altijd constant en er is een gelijkmatig intensieve bruining mogelijk over het hele gezicht. Ervaar het nieuwe spectrum van licht!

Verzorgde huid

Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s en 14 smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging. Voor een stralende teint en een fluweelzachte huid.

Afspraak

Ben je benieuwd wat de lampen voor jou kunnen doen? Maak een afspraak via onderstaande knop eb boek de 1100. Deze heeft de nieuwe generatie lampen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!