Skip to content Skip to footer

Extensions IN termijnen betalen

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

nieuw, betaal in termijnen

Stuur een e-mail via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden

We snappen het helemaal; het hebben van prachtige, volle lokken is geweldig, maar de kosten kunnen soms een drempel zijn. Goed nieuws! Bij ons is het nu nog eenvoudiger dan ooit om jouw droomhaar te realiseren. Lees verder om te ontdekken hoe we gespreide betalingen aanbieden en waarom extensions de investering waard zijn.

Extensions voor Elk Budget

Wij snappen het, extensions kunnen een forse investering lijken. Maar hier bij Leander Hairdressers begrijpen we dat je geen concessies wilt doen en het maximaal bereikbare wilt. Daarom bieden we nu gespreide betalingen aan voor onze extensionbehandelingen. Dat betekent niet in een keer een smak geld, maar makkelijk gespreid betalen. We willen dat jij je goed voelen en er goed uitzien bereikbaar is voor iedereen. 

Waarom Extensions?

Extensions zijn er voor iedereen en ondanks dat ze soms een slechte naam hebben, kunnen ze echt onzichtbaar geplaatst worden! Eigenlijk zijn voor iedereen die droomt van prachtig haar. Of je nu extra lengte, volume of gewoon wat speelsheid aan je wilt toevoegen. Onze professionals zijn experts in het plaatsen van extensions zoals wefts, waardoor je haar er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Laagdrempelige Service in de Regio

Woon je in de omgeving van Arnhem, Doetinchem, Zutphen of Apeldoorn en droom je van vol en/ of langer haar? Zoek niet verder! Wij weten hoe belangrijk het is om een betrouwbare salon in de buurt te hebben. Ons team staat klaar om je te verwelkomen, en nu, met gespreide betalingen, is het nog gemakkelijker om je droomkapsel te bereiken.

GRATIS Advies op Maat

Bij Leander Hairdressers gaan we verder dan alleen het plaatsen van extensions. We bieden ook gratis en vrijblijvend advies aan. Twijfel je welke stijl het beste bij je past? Geen zorgen! Onze ervaren stylisten staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. We begrijpen dat elke klant uniek is, en we streven ernaar om je het perfecte haarwerk te geven dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Meer informatie?

Wens je meer informatie, we got ya! In onze blog kan je meer informatie vinden, zoals:

Kom je er niet uit, voel je vrij om een adviesgesprek te plannen, gewoon kosteloos en vrijblijven!

Tot snel bij Leander Hairdressers!