Skip to content Skip to footer

Fill-in extensions; de oplossing voor dun en fijn haar?

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

Zeg nou zelf, dit is toch prachtig!

Fill-in extensions; de oplossing voor dun en fijn haar? HELL YEAH! Als ervaren kapper zie ik dat veel vrouwen last hebben van dun en fijn haar. Het kan je onzeker maken en je kunt het gevoel hebben dat je geen mooie kapsels kunt maken. Maar geen nood! Ik heb de oplossing voor je: Fill-in extensions.

Extra volume!

Fill-in extensions zijn de perfecte oplossing voor vrouwen die wat extra volume willen toevoegen aan hun dunne of fijne haar. Ze zijn speciaal ontworpen om te passen bij de textuur en kleur van jouw eigen haar. Ze zorgen voor meer volume, lengte en dikte en geven een natuurlijke uitstraling.

Meer dan de helft…

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 63% van de vrouwen tegenwoordig een vorm van haarextensions gebruikt. Dus waar wacht je nog op? Geef jouw haar een boost en voel je als een echte boss babe.

Waar?

Bij onze kapsalon in Dieren of Zutphen zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van Fill-in extensions. Een selectie van ons team is extension professionals en staat klaar om jou te voorzien van een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden voor jouw haar. Neem contact op via onze website of bel ons vandaag nog.

Investeer in jezelf en laat ons jouw droomhaar werkelijkheid maken!