Skip to content Skip to footer

Fill-in extensions verzorgen en onderhouden

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

Als je op zoek bent naar een manier om wat extra volume en lengte aan je haar toe te voegen, dan zijn fill-in extensions een geweldige optie. Maar net zoals bij je eigen haar, vereisen ook extensions de juiste verzorging om er op hun best uit te zien. In deze blog ga ik je tips en tricks geven voor het wassen, drogen en verzorgen van fill-in extensions, zodat je ze er altijd prachtig en gezond uit laten zien.

Wassen

Eerst en vooral, het wassen van je extensions. Het is belangrijk om een zachte, sulfaatvrije shampoo te gebruiken die geen residu achterlaat, want dit kan de levensduur van je extensions verminderen. Was je haar met de shampoo, vanaf het midden van de haarstrengen naar beneden, en laat het lekker schuimen. Spoel het daarna goed uit en herhaal indien nodig.

Drogen

Als het gaat om het drogen van je extensions, kan een föhn op een lage temperatuur en snelheidsinstelling je beste vriend zijn. Begin met het drogen van de uiteinden van je haar en werk dan omhoog naar de wortels. Zorg ervoor dat je je föhn niet te dicht bij de bond houdt om schade te voorkomen. Als je de bond te warm maakt, dan kan deze sneller losraken.

Leave-in

Tot slot, het verzorgen. Gebruik een leave-in conditioner of olie, vooral op de uiteinden van je haar, om het zacht en gezond te houden. Je kunt ook een borstel met zachte haren gebruiken om klitten te voorkomen. Zolang je je haar maar borstelt als het helemaal droog is.

Zoals je kunt zien, is het verzorgen van je fill-in extensions geen moeilijke opgave. Met deze tips en tricks kun je je extensions er altijd op hun best laten uitzien. En onthoud, hoe beter je voor je haar zorgt, hoe langer de levensduur is van je extensions.