Skip to content Skip to footer

Fill-in extensions voor- en nadelen

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

Welkom bij onze blog over de voor- en nadelen van het hebben en plaatsen van fill-in extensions. Ook bekend als losse ‘plukjes’ . Hier vertellen wij je alle voor- en nadelen die je moet weten over deze methode voor het verlengen van je haar.

Voordelen

Laten we beginnen met de voordelen. Fill-in extensions zorgen voor extra volume en lengte aan je haar zonder dat je een drastische verandering hoeft te maken. Het is een geweldige optie voor mensen met dun of fijn haar, of voor degenen die gewoon een “boost” willen voor hun natuurlijke haar.

Een ander voordeel is dat fill-in extensions er heel natuurlijk uit kunnen zien. Als ze correct zijn geplaatst en onderhouden, zullen ze naadloos opgaan in je eigen haar en niemand zal kunnen zien dat je ze hebt. Dit geeft je de vrijheid om je haar te stylen zoals je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het tonen van de extensions.
Daarnaast kan je makkelijk met verschillende kleurnuances werken dat ten goede komt aan de uitstraling van het coupe en is het een mooie oplossing voor haar met veel lagen.

Nadelen

Maar er zitten ook wat nadelen aan tegenover alternatieve systemen. Het belangrijkste nadeel van fill-in extensions is dat ze kostbaar kunnen zijn. Het proces van het plaatsen van fill-in extensions is tijdrovend en vereist veel vakmanschap. Het is belangrijk om te investeren in kwaliteit extensions zoals Great Hair, Balmain of Great Lengths. Daarnaast ook om ze regelmatig te onderhouden om te voorkomen dat ze beschadigd raken of uitvallen.

Een ander potentieel nadeel van fill-in extensions is dat ze de natuurlijke haargroei kunnen verstoren. Wanneer extensions verkeerd worden geplaatst, kunnen ze de haarzakjes beschadigen en de groei van het haar vertragen of zelfs stoppen. Het is belangrijk om te overleggen met een professionele stylist voordat je besluit om fill-in extensions te plaatsen, en om ze te laten verwijderen als je merkt dat ze je eigen haargroei beïnvloeden.
Onze extensionspecialisten zijn getraind om dit te voorkomen. Ter controle maken wij na je bezoek ook een controle afspraak om te zien of alles goed gaat.

Alternatieven

Naast de fill-in systemen zijn er ook een tal van andere manieren om je haar voller, langer of volumineuzer te maken. Een aantal alternatieven systemen kan je vinden door HIER te klikken.

Met deze voor- en nadelen in gedachten, kan het beslissen of je wel of niet fill-in extensions wilt laten plaatsen soms lastig zijn. Mijn advies is om altijd te overleggen met een professionele stylist en om te investeren in kwaliteit extensions en onderhoud.