Skip to content Skip to footer

Fill-Ina: Hoe vaak moet je naar de salon en wat kun je verwachten?

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

nieuw, betaal in termijnen

Stuur een e-mail via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden

Hey daar, lovely ladies (en misschien een paar dapper dudes)!

We duiken we in de wereld van fill-in extensions – die magische strengen haar die je een weelderige bos geven, waar Rapunzel jaloers op zou zijn! Als je al bekend bent met deze haarsensatie of erover denkt om ze te proberen, heb je je waarschijnlijk afgevraagd: “Hoe vaak moet ik mijn fill-in extensions laten bijwerken?” en “Wat kan ik verwachten als ik naar de salon ga?” Nou, let’s dive in!

Hoe vaak naar de salon?

De frequentie van je salonbezoeken voor het bijwerken van je fill-in extensions hangt af van een paar factoren, zoals je eigen haargroeisnelheid, hoe goed je voor je extensions zorgt en natuurlijk je persoonlijke voorkeur. Over het algemeen raden we aan om elke 6 tot 8 weken een afspraak te maken om je extensions even te upadten en eventuele uitgevallen exemplaren aan te vullen.

Waarom elke paar weken, vraag je je misschien af? Nou, je eigen haar groeit natuurlijk en na verloop van tijd zal het zich vermengen met de extensions. Een touch-up zorgt ervoor dat alles netjes blijft zitten en je een naadloze blend hebt tussen je eigen haar en de extensions. Trust me, je wilt voorkomen dat het lijkt alsof er een kloof tussen je eigen haar en die prachtige extensions is ontstaan!

De Levensduur van Fill-In Extensions

De levensduur van je fill-in extensions kan variëren, afhankelijk van het type haar dat wordt gebruikt en hoe goed je voor ze zorgt. Over het algemeen kun je verwachten dat kwalitatieve fill-in extensions ongeveer 4 a 5 maanden meegaan voordat ze moeten worden vervangen. Dit kan echter verschillen van persoon tot persoon.

Factoren zoals de groeisnelheid van je eigen haar, je dagelijkse activiteiten en hoe je je extensions verzorgt, spelen allemaal een rol in hoelang ze mooi blijven. Sommige mensen hebben van nature een snellere haargroei dan anderen, waardoor ze vaker een touch-up nodig hebben.

Hoe weet je wanneer het tijd is voor nieuwe Extensions?

Je zult merken dat je extensions na verloop van tijd een beetje gaan vervagen of hun glans verliezen. Dit is een teken dat ze aan het einde van hun levensduur komen. Je wilt voorkomen dat je extensions er dof of verward uitzien, dus het is belangrijk om alert te zijn op deze tekenen.

Als je merkt dat je eigen haar aanzienlijk is gegroeid en er een opvallend verschil is tussen je natuurlijke haar en de extensions, is het waarschijnlijk tijd voor een touch-up. Je wilt die prachtige blend tussen je eigen haar en de extensions behouden, en dat kan alleen als je extensions regelmatig worden bijgewerkt.

Voordelen van Tijdig Bijwerken

Het regelmatig bijwerken van je extensions heeft meerdere voordelen. Ten eerste zorgt het voor een naadloze look en houd je je haar fris en levendig. Daarnaast minimaliseert het de kans op klitten en klitten in je haar, wat op zijn beurt helpt om schade aan je eigen haar te voorkomen.

Bovendien is het bijwerken van je extensions een geweldige gelegenheid om een nieuwe look uit te proberen! Misschien wil je experimenteren met een andere haarkleur of ga je voor nog meer volume. Jouw hairstylist staat altijd klaar om jouw haarwensen waar te maken.

Onthoud: Haarverzorging is Key!

Last but not least, onthoud dat goede haarverzorging essentieel is voor het behoud van je fill-in extensions. Gebruik de juiste haarproducten, borstel je haar voorzichtig en vermijd het gebruik van hitte op de extensionbevestigingen. Door je extensions goed te verzorgen, verleng je hun levensduur aanzienlijk.

Wat kun je verwachten tijdens je salonbezoek?

Je salonbezoek voor je fill-in extensions bijwerken zou een leuke en ontspannende ervaring moeten zijn. Bij aankomst zal je hairstylist je begroeten met een grote glimlach en een kopje koffie (of thee, als dat meer je ding is). Eerst zal de stylist je huidige extensions en de conditie van je eigen haar bekijken om te bepalen wat het beste plan van aanpak is.

Vervolgens worden de oude extensions voorzichtig verwijderd, en je zult versteld staan hoe snel je nieuwe haar weer terug is in topvorm!

Nu is het tijd voor het echte werk: de nieuwe extensions worden nauwkeurig geplaatst om te zorgen voor die naadloze blend waar we het eerder over hadden. Jouw hairstylist is een ware kunstenaar en zal ervoor zorgen dat de extensions perfect passen bij jouw haar, kleur en textuur. Voel je vrij om te vragen naar het proces of om gewoon lekker te ontspannen en te genieten van de behandeling.

En voilà! Je bent klaar om de wereld te veroveren met jouw verbluffende nieuwe look! Oh, en voordat je vertrekt, zal je hairstylist je nog wat tips en tricks geven over het onderhoud van je extensions, zodat ze er zo lang mogelijk prachtig uit blijven zien.

 We hopen dat we al je vragen over het bijwerken van fill-in extensions hebben beantwoord. Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of gewoon langs te komen voor een gezellig praatje.

Take care en tot snel!

Liefs,

Team Leander