Skip to content Skip to footer

GEWONNEN!

Nieuws

Brief info

Dit jaar hebben Danielle, Roxanne, Gerrike en Leander meegedaan aan de Keune hairstylisten award in verschillende categorie├źn.

Van alle inzendingen in Nederland hebben wij in verschillende categorie├źn prijzen gewonnen, hoe tof is dat!

Danielle: Barber boss; tweede plaats!
Roxanne: Color explosion; tweede plaats
Leander: Signature style; derde plaats.

Danielle: Signature style, niet in de top drie.
Gerrike: Signature style, niet in de top drie

Hieronder zie je de voor- en nafoto's van de shoot.

We zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat we onlangs hebben deelgenomen aan een nationale kapperswedstrijd en dat onze haarstylisten in de prijzen zijn gevallen!

De kapperswedstrijd was een strijd tussen verschillende kappers in Nederland. De competitie was enorm, dus het is voor ons een prestatie om bovenaan de ranglijsten te staan. We zijn erg trots op onze haarstylisten en hun vaardigheden en hopen dat we onze klanten hetzelfde gevoel van trotsheid kunnen geven.

DANIELLE

Allereerst feliciteren we kapster Danielle, die een fantastisch resultaat heeft behaald door tweede te worden in de categorie Barber Boss. Deze prijs toont aan dat haar vaardigheden en expertise in de kapperswereld van topniveau zijn!

VOOR
NA

ROXANNE

We zijn ook ontzettend trots op kapster Roxanne, die geweldig werk heeft geleverd en tweede is geworden in de categorie Color Explosion. Haar werk in het kleuren van haar is niet alleen een kunst maar ook een wetenschap en toont haar toewijding aan perfectionisme.

VOOR
NA

LEANDER

Kapper Leander heeft ook fantastisch werk geleverd en was derde in de categorie Signature Styling. Hij heeft de perfecte balans gevonden tussen creatieve uitdrukking van zijn klanten en kwaliteit.

VOOR
NA

GERRIKE

Hoewel Gerrike niet in de prijzen is gevallen, heeft zij wel een prachtige foto gemaakt waarop haarfijn ieders talent te zien is. Ze heeft zichzelf overtroffen en dat is wat de wedstrijd zo waardevol maakt.

VOOR
NA

DANIELLE 2DE FOTO

Ondanks dat deze foto van het werk van Danielle niet in de prijzen is gevallen, heeft ze met deze foto laten zien dat ook met krullen een prachtige wedstrijdwaardige foto kan maken en heeft ze de verwachting overtroffen.

VOOR
NA

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!