Skip to content Skip to footer

LEANDER IN HET BESTUUR

Nieuws

Brief info

Per 01-01-2022 is Leander bestuurder van de ANKO. Wat houd dat eigenlijk in? dat lees je hier.

Na dat Leander bijna 7 jaar in het beleid advies commissie team heeft gezeten, gaat hij nu het bestuur in. Wat houdt dat in en wat of wie is de ANKO eigenlijk? In onderstaande tekst en filmpje leggen wij je dat graag uit.

anko - brancheorganisatie

De branchevereniging ANKO heeft als doel het realiseren van een positieve economische ontwikkeling van professionele kapperondernemers in Nederland onder meer door het bevorderen van een gunstig ondernemersklimaat en een professionele bedrijfsvoering en uitstraling.

 

De ANKO is geen bedrijf, maar een vereniging. Net als in een kappersbedrijf moet de boel goed gerund worden: er is een heldere koers nodig, gezonde financiën, capabele medewerkers, etc. Maar in tegenstelling tot de meeste kappersbedrijven, heeft de ANKO niet één eigenaar. Want de vereniging is van álle leden! Hoe zorg je er nou met meer dan 5000 ‘eigenaren’ voor dat de zaak niet in het honderd loopt? Bekijk het filmpje hieronder en zie hoe de democratie binnen de vereniging georganiseerd is!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder