Skip to content Skip to footer

LEANDER IN HET BESTUUR

Nieuws

Brief info

Per 01-01-2022 is Leander bestuurder van de ANKO. Wat houd dat eigenlijk in? dat lees je hier.

Na dat Leander bijna 7 jaar in het beleid advies commissie team heeft gezeten, gaat hij nu het bestuur in. Wat houdt dat in en wat of wie is de ANKO eigenlijk? In onderstaande tekst en filmpje leggen wij je dat graag uit.

anko - brancheorganisatie

De branchevereniging ANKO heeft als doel het realiseren van een positieve economische ontwikkeling van professionele kapperondernemers in Nederland onder meer door het bevorderen van een gunstig ondernemersklimaat en een professionele bedrijfsvoering en uitstraling.

 

De ANKO is geen bedrijf, maar een vereniging. Net als in een kappersbedrijf moet de boel goed gerund worden: er is een heldere koers nodig, gezonde financiën, capabele medewerkers, etc. Maar in tegenstelling tot de meeste kappersbedrijven, heeft de ANKO niet één eigenaar. Want de vereniging is van álle leden! Hoe zorg je er nou met meer dan 5000 ‘eigenaren’ voor dat de zaak niet in het honderd loopt? Bekijk het filmpje hieronder en zie hoe de democratie binnen de vereniging georganiseerd is!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!