Skip to content Skip to footer

LEANDERTHALER

Nieuws

Brief info

Als sinds vele jaren hebben wij het abonnement genaamd ADDICT. Dit is een abonnement, welke geïncasseerd wordt via een automatisch incasso, speciaal voor de man die een hoge bezoekfrequentie heeft.

Tijdens de sluiting door corona, hebben zo goed als alle abonnementhouders hun incasso's door laten gaan. Wij zijn hier erg dankbaar voor, deze inkomsten waren een soort van kloppende slagader voor de salon.

Om onze dankbaarheid te uiten, hebben wij in samenwerking met Romondt een speciaal, gluten vrij, IPA biertje laten ontwikkelen. In de maand december 2021 zal elke ADDICT abonnementhouder een biertje van ons aangeboden krijgen voor thuis* . Zo proosten wij graag op een mooi en gezond 2021!

*LET OP, ben jij onder de 21, dan bieden wij jou helaas geen biertje. Wij bieden jou dan een MIDI product aan van KEUNE, 1922 man only.
(zo lang de voorraad strekt)

Even een Dikke Vette Shout Out aan Leander Grotenhuis Kapster Danielle!

Afgelopen maandag voor het eerst naar Leander om geknipt te worden..
( dikke ♡ voor de zonnestudio, daar ben ik al vaste klant )

Bij binnenkomst werd ik voorgesteld aan kapster a.k.a nu mijn persoonlijke held! Danielle. KRULLENKAPSTER!

Ik kwam binnen met gewassen haar ( ik hou er niet van als iemand mijn haar wast, met voor mij onbekende producten ). Ik wil laten zien wat mijn producten op mijn haar doen, hoe mijn krul opdroogt en welke type krullen ik heb.

Zij LUISTERD! Hòòrde wat mijn wens was.. en dan als kersje op de taart, doet het ook nog zoals besproken!
Danielle heeft mij door het hele proces op de hoogte gehouden, wat ze deed en waarom. Erg fijn! En naast dat, toch nog een goed persoonlijk gesprek.

Laat ik eindigen met dat ik het altijd onzin heb gevonden om veel geld aan mijn haar uit te geven.. Jullie weten dat ik net zo gemakkelijk zelf de keukenschaar 🤣😇🤫 erin zet, of een pakje verf koop bij de action 😆 en ik heb daar lol van ♡

Maar eerlijk, nog NOOIT heeft een kapster mij zo blij de zaak uit gekregen (Dik een uur later ☺). Dankjewel voor je tijd en expertise Danielle!

Ik ben vanaf nu vaste klant en geef vanaf nu graag de extra euro’s uit! Wat een verschil!

VOOR HET KNIPPEN
NA HET KNIPPEN
NA HET KNIPPEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder