Skip to content Skip to footer

Maatregelingen bij uw bezoek.

Nieuws

Brief info

Vanwege het coronavirus zijn ons een aantal maatregelen opgelegd. De basis maatregelen hebben wij hieronder uitgeschreven. Daar bovenop hebben wij extra maatregelen getroffen voor u en ons team.
Wij vragen u om onderstaande maatregelen door te nemen.
Bij voorbaat dank, Team Leander

LAATSTE UP-DATE: 26-11-2021
OPENINGSTIJDEN
Tijdelijk zijn onze openingstijden aangepast volgens de door het kabinet opgelegde maatregelen. Momenteel is dat alsvolgt:
Maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00
zaterdag 09:00 t/m 17:00
Mondkapjes

Het kabinet heeft de mondkapjes per 06-11-2021 weer verplicht gesteld voor onder anderen alle contactberoepen. U kunt er zelf een meenemen of gebruik maken van de wegwerp varianten die wij beschikbaar hebben. Het niet dragen van een mondkap is gewoon weg niet toegestaan.

AFSTAND HOUDEN
Wij beschikken over een ruime salon en kunnen daarom gemakkelijk afstand houden. Wanneer het toch te druk wordt zullen wij gebruik maken van onze academy in het souterrain.
klachten

Indien u een van onderstaande klachten heeft of wanneer u in de afgelopen 24 uur in contact bent geweest met iemand met de volgende symptomen verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak.

Werkmateriaal

Net als dat wij uw stoel desinfecteren na uw bezoek, desinfecteren wij ook ons werkmateriaal en wassen wij de kapmantels na elk gebruik.

VERKOUDHEID

Heftige loopneus of niezen

VERHOGING

37,5 graden of hoger

HOESTEN

Indien meer dan normaal.

Handen schudden

Handen schudden mag niet, daarom ontvangen wij u met een glimlach.

Desinfecteren

Bij binnenkomst staan producten klaar om uw handen te desinfecteren en een mondkapje, wij verzoeken u van beide gebruik te maken.

Wassen

Tijdens het wassen van uw haar, zullen wij niet praten.

Even wachten

Wanneer u binnenkomt, verzoeken wij u even te wachten tot een van ons u te woord gestaan heeft. Hij of zij zal u wijzen naar de knip- of kleurplek.

Afspraak

Omdat wij extra tijd om elke behandeling plannen, plannen wij op basis van een 5 min schema. Hierdoor kan u afspraaktijd een wat ongewone tijd hebben. (10:35 ipv 10:30)

Rondom uw afspraak

Gelieve een enkele minuut voor uw afspraak aan te komen. Wij mogen geen wachtende klanten hebben.
Bent u te laat, kunnen wij u, gezien ons schema en strikte protocollen, niet meer helpen.

.

Yes! de zonnebanken zijn weer open. Na een lange tijd van sluiting door de corona maatregelen kunnen we ons weer voorbereiden op de vakanties!

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.