Skip to content Skip to footer

Maatregelingen bij uw bezoek.

Nieuws

Brief info

Vanwege het coronavirus zijn ons een aantal maatregelen opgelegd. De basis maatregelen hebben wij hieronder uitgeschreven. Daar bovenop hebben wij extra maatregelen getroffen voor u en ons team.
Wij vragen u om onderstaande maatregelen door te nemen.
Bij voorbaat dank, Team Leander

LAATSTE UP-DATE: 23-03-2022
PER 23-03-2022
MAATREGELEN
Per 23-03-2022 heeft het kabinet besloten dat er geen maatregelen meer nodig zijn op het testen bij klachten na. Voor het grootste deel volgen wij dit op maar blijven zelf een paar handelingen uitvoeren.
Reiniging

Naast de gewone reiniging van de salon, blijven wij voorlopig elke stoel, na elke klant reinigen.

Handen desinfecteren
De medewerkers blijven de handen desinfecteren, echter is deze keus aan u zelf bij binnenkomst. Wij blijven wel de mogelijkheid bieden.
klachten

Indien u een van onderstaande klachten heeft of wanneer u in de afgelopen 24 uur in contact bent geweest met iemand met de volgende symptomen verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak.

Werkmateriaal

Net als dat wij uw stoel desinfecteren na uw bezoek, desinfecteren wij ook ons werkmateriaal en wassen wij de kapmantels na elk gebruik.

VERKOUDHEID

Heftige loopneus of niezen

VERHOGING

37,5 graden of hoger

HOESTEN

Indien meer dan normaal.

Handen schudden

Handen schudden mag niet, daarom ontvangen wij u met een glimlach.

Desinfecteren

Bij binnenkomst staan producten klaar om uw handen te desinfecteren en een mondkapje, wij verzoeken u van beide gebruik te maken.

Wassen

Tijdens het wassen van uw haar, zullen wij niet praten.

Even wachten

Wanneer u binnenkomt, verzoeken wij u even te wachten tot een van ons u te woord gestaan heeft. Hij of zij zal u wijzen naar de knip- of kleurplek.

Afspraak

Omdat wij extra tijd om elke behandeling plannen, plannen wij op basis van een 5 min schema. Hierdoor kan u afspraaktijd een wat ongewone tijd hebben. (10:35 ipv 10:30)

Rondom uw afspraak

Gelieve een enkele minuut voor uw afspraak aan te komen. Wij mogen geen wachtende klanten hebben.
Bent u te laat, kunnen wij u, gezien ons schema en strikte protocollen, niet meer helpen.

.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder