Skip to content Skip to footer

Maak je droomhaar waar!

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

nieuw, betaal in termijnen

Stuur een e-mail via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden

Hey lieve extensions-lovers!

Heb je altijd al gedroomd van weelderig en volumineus haar, maar lijken je eigen lokken maar niet mee te werken? Geen zorgen! Hier bij Leander Hairdressers in Dieren en Zutphen zijn we gespecialiseerd in het verwezenlijken van jouw droomkapsel met behulp van fill-in extensions. Of je nu droomt van prachtig lang haar of gewoon wat extra volume wilt toevoegen, onze fill-in extensions zijn dé oplossing voor jou!

Maak je Droomhaar Werkelijkheid

Veel mensen zijn bekend met extensions, maar onze fill-in extensions gaan een stapje verder. Ze worden zorgvuldig geselecteerd om perfect te passen bij jouw natuurlijke haarkleur, textuur en lengte. Hierdoor worden ze naadloos geïntegreerd in je eigen haar, waardoor het lijkt alsof je altijd al gezegend was met dit prachtige haar. Het resultaat is verbluffend en niemand zal ooit weten dat je extensions draagt, tenzij jij het ze vertelt!

Boost je Zelfvertrouwen

We begrijpen dat zelfvertrouwen voor iedereen belangrijk is, en haar speelt daar een grote rol in. Als je haar goed zit, voel je je vaak automatisch beter. Met onze fill-in extensions geven we jou een haartransformatie die je zelfvertrouwen een enorme boost zal geven. Of je nu naar een speciale gelegenheid gaat of gewoon je dagelijkse leven leeft, je zult stralen als nooit tevoren!

Gratis en Vrijblijvend Advies

Bij Leander Hairdressers zijn we er trots op dat we meer zijn dan alleen een salon. We willen een plek zijn waar je je op je gemak voelt en waar je met een goed gevoel naar buiten loopt. Daarom bieden we gratis en vrijblijvend advies aan voor iedereen die geïnteresseerd is in fill-in extensions. Kom langs voor een gezellig gesprek en ontdek wat voor mogelijkheden er zijn voor jouw haar. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw droomhaar.

Haarwerk in de Regio

Of je nu in de omgeving van Arnhem, Doetinchem, Arnhem of Zutphen woont, we verwelkomen je graag in onze salon in Dieren en Zutphen. Onze fill-in extensions zijn geschikt voor alle haartypes en we kunnen ze volledig aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Wij streven ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren en jou te laten stralen met jouw nieuwe, droomachtige haardos.

Dus waar wacht je nog op? Maak je droomhaar werkelijkheid bij Leander Hairdressers in Dieren en Zutphen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en jou te helpen stralen met jouw nieuwe, prachtige haar!

Tot snel!

Het Team van Leander Hairdressers.