Skip to content Skip to footer

HARM-JAN en MARTINE

Nieuws

Brief info

"Op 10 september stonden 3 kapsters en Shanna al vroeg voor de deur."

Bruiloft van Martine
 

Op 26 augustus mochten mijn moeder, mijn 2 zussen en ik komen voor proefkapsel en make-up voor onze bruiloft van 10 september. We kregen een privĂ© ruimte met 4 kappers: Demi Danielle, Gerrike en Leander. Shanna deed onze make-up. Het was een geweldige middag met alle aandacht voor ons. Ik had een wens voor een bruidskapsel en ze hebben deze meteen al perfect uitgevoerd. 

Op 9 september heeft Shanna mijn nagels prachtig verzorgd en op 10 september stonden 3 kapsters en Shanna al voor de deur. Alles werd uitgestald en naast dat onze haren en make-up werden gedaan zoals op 26 augustus was het ook nog reuze gezellig! 

Ook mijn nichtje kreeg krulletjes en oogschaduw

Om 10.00 werd ik opgehaald, om kwart voor tien werden de laatste plukjes haren nog even gesprayed, de lipgloss erop gedaan en de sluier vastgemaakt. 

Het team heeft ons vrolijk uitgezwaaid! 

Maar toen was het nog niet voorbij! Vanwege de corona maatregelen gaven wij een maand later ons bruiloftsfeest, ik kon 3 uur van te voren komen en Danielle stond paraat om mijn haren te doen. Ik koos voor een ander kapsel en dit werd wederom met alle aandacht en vakkundigheid gedaan. 

Ik wil Leander, Demi, Danielle, Gerrike en Shanna enorm bedanken voor hun inzet, vakkundigheid en gezelligheid! 

Als je gaat trouwen en je wil alles in 1 hebben voor je uiterlijk:haren, nagels, make up, zonnebank en schoonheidsspecialist moet je gewoon Leander bellen en dan wordt het geregeld. 

Martine Brouwer – Koolstra 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!