Skip to content Skip to footer

Nieuw extension systeem

Brief info

Welkom in onze blog. Met de verschillende onderwerpen hopen wij veel antwoorden te geven op je vragen.
Kan je het niet vinden? Geen probleem wij staan je graag te woord.

Je kans ons whatsappen op: 06 40577764
of bellen op:
Dieren: 0313422982
Zutphen: 0575221001

nieuw, betaal in termijnen

Stuur een e-mail via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden

minder klitten!

Ben jij ook zo klaar met klitten in je haar en wil jij een lange en volle haardos zonder gedoe? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Hairfuture. Dit is een nieuw systeem voor haarverlenging en verdikking dat alle voordelen biedt zonder de nadelen. In deze blog vertellen wij jou alles over de voordelen van Hairfuture zodat jij hopelijk overtuigd raakt om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek te plannen voor alle mogelijkheden voor extensions.

Het Hairfuture systeem zorgt ervoor dat klitten in je haar tot het verleden behoren. Door de speciaal ontworpen bevestiginsmethode blijven de extensions netjes zitten en zijn ze makkelijk te herplaatsen voor langer gebruik. Zo kun je er extra lang van genieten zonder dat het je een arm en een been kost. Dit systeem is namelijk betaalbaarder dan andere methodes.

het  beste van twee werelden

De methode is een combinatie van de twee meest geliefde systemen in onze salon. De combinatie voegt de voordelen van beide systemen samen en maakt lang haar (tot 55/60 centimeter) betaalbaarder dan voorheen!

onderhoud

Het onderhoud van Hairfuture is makkelijk en vergelijkbaar met dat van je eigen haar. Je kunt het wassen, stylen en bijvoorbeeld ook in een staart dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de extensions eruit vallen. Kortom, Hairfuture geeft jou de vrijheid om te genieten van je lange en volle haardos zonder gedoe.
Wat betreft het herplaatsen, adviseren wij dat elke 6 tot 8 weken te laten doen. Dit is vrij simpel en snel uit te voeren

En nu komt het leuke gedeelte: jij kunt dit ook ervaren! Maak nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek over alle mogelijkheden voor extensions. Onze experts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw haar.

Tijd om die afspraak te plannen en jouw Hairfuture tegemoet te gaan!