Skip to content Skip to footer

PAUL EN TIA

Nieuws

Brief info

"Overdag hebben mijn haar en make-up prima gezeten. Zelfs na een ritje in onze cabriolet trouwauto was het kapsel nog goed in model."

Bruiloft van Paul en Tia

4 julI
Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk was er geen twijfel over mogelijk wie ik voor mijn kapsel zou gaan vragen, Leander! Al jaren knipt Leander mijn haren, en vertrouw hem dan ook volledig mijn bruidskapsel toe. Mijn wens voor de grote dag was een kapsel wat bij mij en mijn trouwjurk past. Door mijn proefkapsel en make-up te combineren kreeg ik een goed beeld van het eind resultaat. Ook mijn man is een aantal keren bij Leander geweest om zijn haren te laten knippen. Er is kritisch gekeken naar hoe een kapsel uitkomt op een foto.

4 juli 2014
In alle vroegte kwam Leander bij mijn ouders thuis om mijn kapsel te doen. Alleen een kop koffie was nodig om direct aan de slag te kunnen. Terwijl Shanna met mijn make up bezig was heeft Leander het haar van mijn zusje opgestoken. Mede door Leander en Shanna heb ik een hele relaxte ochtend gehad. Heel blij met het eind resultaat kon de dag beginnen.
Overdag hebben mijn haar en make-up prima gezeten. Zelfs na een ritje in onze cabriolet trouwauto was het kapsel nog goed in model.

Voor het avondfeest is Leander langs gekomen op de locatie om mijn haar los te halen en opnieuw te stylen. Een ander look in een korte tijd. Helemaal klaar om een feestje te vieren.
Leander en Shanna bedankt voor jullie mooie en professionele bijdrage aan onze trouwdag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder