Skip to content Skip to footer

PAUL EN TIA

Nieuws

Brief info

"Overdag hebben mijn haar en make-up prima gezeten. Zelfs na een ritje in onze cabriolet trouwauto was het kapsel nog goed in model."

Bruiloft van Paul en Tia

4 julI
Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk was er geen twijfel over mogelijk wie ik voor mijn kapsel zou gaan vragen, Leander! Al jaren knipt Leander mijn haren, en vertrouw hem dan ook volledig mijn bruidskapsel toe. Mijn wens voor de grote dag was een kapsel wat bij mij en mijn trouwjurk past. Door mijn proefkapsel en make-up te combineren kreeg ik een goed beeld van het eind resultaat. Ook mijn man is een aantal keren bij Leander geweest om zijn haren te laten knippen. Er is kritisch gekeken naar hoe een kapsel uitkomt op een foto.

4 juli 2014
In alle vroegte kwam Leander bij mijn ouders thuis om mijn kapsel te doen. Alleen een kop koffie was nodig om direct aan de slag te kunnen. Terwijl Shanna met mijn make up bezig was heeft Leander het haar van mijn zusje opgestoken. Mede door Leander en Shanna heb ik een hele relaxte ochtend gehad. Heel blij met het eind resultaat kon de dag beginnen.
Overdag hebben mijn haar en make-up prima gezeten. Zelfs na een ritje in onze cabriolet trouwauto was het kapsel nog goed in model.

Voor het avondfeest is Leander langs gekomen op de locatie om mijn haar los te halen en opnieuw te stylen. Een ander look in een korte tijd. Helemaal klaar om een feestje te vieren.
Leander en Shanna bedankt voor jullie mooie en professionele bijdrage aan onze trouwdag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!