Skip to content Skip to footer

Margriet

Nieuws

Brief info

Wij weten niet anders dan dat Margriet wekelijks bij ons in de salon is. In het verleden zelfs elke zaterdag om 07:15 en nog behandeld door de oma van Leander. Wij hebben Margriet gevraagd om een stukje te schrijven over haar ervaringen in onze salon.

Het is bijna 55 jaar geleden dat ik voor het eerst bij Leo Grotenhuis (de vader van Leander) naar de salon kwam, toen nog aan de Kerkstraat 2 te Dieren.
Leo deed wekelijks mijn haar watergolven en zijn moeder, die tevens in de salon hielp, waste mijn haren. Het voelde meteen goed en was zeer tevreden over mijn kapsel. Een trouwe klant/kapper relatie was ontstaan. Zo heeft Leo ook nog mijn bruidskapsel verzorgd.

Na vele jaren Kerkstraat verhuisde ik mee naar de kapsalon Gortenhuis aan de Lindelaan 12, tevens in Dieren. De hele salon was nieuw en modern. Dus ik ging ook mee met de haarmode en ging zo van watergolf naar het föhnen. Het was rond die tijd dat ik Gerrike leerde kennen waarna zij mijn wekelijkse behandeling over genomen heeft van Leo.
In die tijd werd er nog zonder afspraak gewerkt, ging de salon op zaterdag om 07:30 open en was Gerrike al net zo populair als dat ze nu is, dat betekende dat ik elke zaterdag rond 07:15 bij de salon was. Ook hier liggen inmiddels ook veel voetstapjes van mij.

Zo verstreken er vele jaren en kom nog steeds wekelijk bij de kapper in de salon van Leander Grotenhuis, nu aan de Wilhelminaweg 78 te Dieren. Dit hoop ik nog heel lang te doen, zeker tot mijn honderdste!

Margriet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!