Skip to content Skip to footer

SALONBIBLIOTHEEK

Nieuws

Brief info

In onze lounge hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek. Hier kan je boeken lenen of doneren. Benieuwd hoe het werkt? Wij vertellen je er graag meer over in onze blog.

SALONBIBLIOTHEEK

In de kast in onze lounge vind je diverse boeken. Deze boeken komen van klanten, collega’s of familie. Zij hebben het boek uit en willen het graag beschikbaar stellen voor anderen. Je mag deze boeken dus meenemen maar vragen rekening te houden met onderstaande punten.

1
Gelieve geen notities maken in de boeken.

2
Het is geen noodzaak, maar wij waarderen het als je het boek weer retourneert voor een volgende klant. (met uitzondering van punt 4 en 5.)

3
Raakt het boek beschadigd of kwijt, geen probleem, dit kan gebeuren.

4
Wij vragen je de boeken over de geschiedenis van Dieren in de salon te laten.

5
Er zit een gedeelte privé boeken van Leander tussen. Deze zijn op de rug voorzien van een sticker en een merkje aan de binnenkant . Gelieve deze terug te brengen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder