Skip to content Skip to footer

SO PURE

Nieuws

90% Natuurlijk
Keune So Pure, een nieuw product dat we toegevoegd hebben aan ons assortiment. Keune So Pure is een haarverzorgingslijn die voor maar liefst 90% uit natuurlijke ingrediƫnten bestaat. Dit betekent dat het niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor de natuur.

GOED VOOR HET MILEU
Een belangrijk aspect van Keune So Pure is dat het vegan is. Voor mensen die graag bewuste keuzes maken voor de natuur en dieren is dit natuurlijk fantastisch nieuws. Maar er is meer. De producten van Keune So Pure zijn ook nog eens parabenen vrij, sulfaat vrij en microplastic vrij. Dit betekent dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten die schade kunnen veroorzaken aan ons haar, de natuur en de wereld om ons heen.

HERVULBAAR
Keune So Pure biedt niet alleen een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke haarproducten. De verpakkingen van Keune So Pure zijn ook nog eens hervulbaar. Dit betekent dat je de flessen kunt blijven gebruiken en zo bijdraagt aan een duurzame wereld. Deze duurzame insteek is ook iets wat ons in de salon aanspreekt. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen en zo ook ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Al met al zijn we erg blij met de natuurlijke en duurzame insteek van Keune So Pure. Het feit dat het ook nog eens kwalitatieve producten zijn die goed zijn voor ons haar, maakt het plaatje compleet. Het is een win-win situatie: goede haarproducten en een betere wereld.

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!