Skip to content Skip to footer

MARCEL EN JULIETTE

Nieuws

Brief info

"Mijn haar en make-up zijn de hele dag goed blijven zitten. Zelfs na de fotoshoot waarbij erg veel van ons gevraagd werd"

Bruiloft van Marcel en Juliëtte

15 mei was onze grote dag! Als vaste trouwe klant en kennis van Leander, wist ik meteen dat hij de aangewezen persoon was om met mijn haar aan de slag te gaan voor de bruiloft. Ik kom jaren bij Leander. Als eerst begonnen bij zijn vader. Zij hebben zoveel kennis, ervaring en goede technieken, dat ik ervan overtuigd was, dat hij voor een wow-effect kon gaan zorgen. Zijn zus Shanna zou aan de gang gaan met mijn make-up en nagels.

Tijdens de afspraak voor het proefkapsel had ik mij al goed voorbereidt. Mijn wens voor de grote dag was veel krullen, veel haar en het liefst half los. Ik was al ruim een jaar van te voren begonnen met mijn haar langer te laten groeien. Het zou niet makkelijk worden om mijn haar te krullen. Maar Leander zou Leander niet zijn om alles op alles te zetten. ‘We gaan aan de slag met een stuk voorgekruld nephaar en een donut’; zei hij. Je eigen haar wordt gekruld met de krultang. En valt dan samen met het nephaar. Hierdoor kreeg ik al een goed beeld over hoe het er op de grote dag eruit zou komen te zien.

Mijn proefmake-up was de eerste keer nog niet helemaal naar wens. Een vervolg afspraak met weer een andere techniek en kleuren, maakte het helemaal naar wens. Ook dit had zijn plekje gekregen. Eén dag voor de bruiloft heeft Shanna mijn nagels gedaan. Echt prachtig. France manicure met op elke nagel een klein steentje.
Ook mijn man is een week voor de grote dag geknipt en heeft goede stylingadviezen gekregen over hoe zijn kapsel beter tot zijn recht zou komen.

15 mei
In alle vroegte stapte ik samen met mijn moeder de kapsalon binnen. Leander en Shanna stonden ons al bij binnenkomst op te wachten. Klaar om aan de slag te gaan. Terwijl Shanna met mijn make-up bezig was, heeft Leander het haar van mijn moeder gekruld. Dit werd later overgenomen door Gerrike, zodat Leander met mijn haar aan de slag kon gaan. Alles was zo goed voorbereid, dat alles heel relaxed verliep. Het voelde al helemaal als mijn dag, waar ik alleen maar van kon genieten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denk je er wel eens over na om onze salon voor het eerst te bezoeken? Uiteraard ben je van harte welkom en staan wij je graag te woord. Maar als extra hebben wij ook een leuke actie!

Laatste Up-date 25-06-2021

Geachte klant, wij vragen uw aandacht voor de in deze blog benoemde maatregelen.

Deze dame heeft een lange en niets verhullende recensie geschreven voor onze salon, daarom hebben wij daar een aparte pagina aan gewijd.
Lees de bijzondere ervaring van Yosha in onze salon hier verder