Skip to content Skip to footer

Trends

Nieuws

Brief info

De trends van het voorjaar en zomer 2023!

De Hete Haartrends van Lente en Zomer 2023

Ontdek de Meest Opvallende Coupes, Kleuren en Texturen voor Jouw Volgende Haarstijl

Nu we ons opmaken voor de warmere seizoenen, is het tijd om na te denken over een frisse nieuwe look voor je haar. Of je nu alles wilt afknippen of wat levendige kleuren aan je lokken wilt toevoegen, de haartrends voor dit seizoen hebben alles te maken met het maken van een statement. Hier zijn alle details die u moet weten:

Coupe

Kort
Als het om kapsels gaat, draait het lente- en zomerseizoen van 2023 om gedurfde en opvallende looks. Korte pixies zijn terug in volle kracht, maar met een edgy twist. Je kan dan denken aan een asymmetrie of juist een opvallende kleur.

Toch een Bob?
Verschillende bobstijlen blijven populair, zoals de asymmetrische bob en de chique rechte bob. Vooral gecombineerd met een mooie textuur waardoor je bob in een zogenaamde wob transformeert.

Nog heftiger
Bovendien maken de trendy mullet (ja ja een soort van matje maar dan modern) en de unieke wolf-cut dit seizoen een comeback. Deze looks bevatten veel textuur en lagen dat je met een föhntechniek prachtig kan laten dansen.

shaggy / wolf-cut

Vlinders
Voor wie op zoek is naar een kapsel dat nog meer statement maakt, is het vlinderkapsel zeker het overwegen waard. Geïnspireerd door de vorm van vlindervleugels, creëert het een speels en zacht effect. Ook wel bekend als de Farrah Fawcett look.

Haarkleur

De haarkleurtrends van dit seizoen draaien allemaal om gedurfde en levendige tinten. 

Rood
Van fel kersenrood tot gember, krachtig rood is de must-have kleur van dit seizoen. Onderschat ook de ginger kleuren niet. Een intense koper kleur kan de volle aandacht opeisen!

Blond of bruin?
Of beter gezegd bronde (een combinatie van blond en bruin) is en blijft populair. Het is een kleur die er precies tussen valt of juist een mengeling is van verschillende kleurschakeringen.

Paddestoel?
Een nieuwkomer in de scene is de paddestoelblond of beter gezegd, mushroomblond, een subtiele as / beige blonde tint die diepte en textuur aan het haar toevoegt. Let op, op het eerste gezicht lijkt deze kleur niet blond. 

Helaas hebben wij van deze trends nog geen rechte vrije, of zelf gemaakte en bruikbare  beelden kunnen vinden.

Je kan de volgende links gebruiken vioor een google resultaat door te klikken op onderstaande termen:

Bronde

Mushroom blond

textuur

Dit seizoen is het toevoegen van textuur aan je haar een ware rage. Krullen, golven, strandgolven en warrig haar zijn allemaal in. Het doel is om een natuurlijke textuur te creëren, ongeacht het haartype dat je hebt. Gebruik textuursprays en zeezoutsprays om deze “niet-gestylede” look te bereiken. Os nog beter, als je ze hebt, omarm je krullen. hiervoor hebben wij een speciale krullenkniptechniek ontwikkeld. Benieuwd naar onze service voor krullen? kijk dan snel HIER

SALONBIEB

Nieuws

In onze lounge in Dieren hebben wij een kast ingericht als mini bibliotheek.

Zonnebanklampen zijn er in vele soorten. Wij hebben de nieuwste lampen!

ondernemer van het jaar!!