Skip to content Skip to footer

Wakker Worden met Prachtige Krullen

Brief info

Tips om je Type 2 Krullen Op te Frissen

Hey krullenbuddies! Wellicht word jij ook regelmatig wakker met platte, verwarde krullen. Geen zorgen, we’ve got your back. Voor alle krullenbollen hebben we hier een paar geweldige tips en tricks om je type 2 krullen op te frissen, zodat je er elke dag fantastisch uitziet.

Begin met een Goede Nachtrust

Je krullen opfrissen begint eigenlijk al voordat je gaat slapen. schoon en gehydrateerd is voordat je naar bed gaat. daar een speciale leave-in product voor maar maak het niet (te) nat! Gebruik een leave-in of over0night0hairserum speciaal voor krullen om ze te voeden terwijl je slaapt.

Gebruik een Satijnen Kussensloop

Ruil je katoenen kussensloop in voor een satijnen variant. Satijn helpt wrijving te verminderen, waardoor je krullen minder snel pluizen en klitten.
Je kan ook kiezen voor satijnen krullenmuts die je krullen op zijn plaatst houden, Zo ga je er ook niet op liggen.

Gebruik een Verstuiver met Water en Conditioner

Als je wakker wordt met pluizige krullen, is een verstuiver je beste vriend. Vul het met water en een beetje conditioner en spray dit over je krullen. Kam je krullen zachtjes met je vingers om ze te revitaliseren. Let op, dit kan niet of werkt niet voor type 3 krullen. Kijk voor deze tips speciaal voor type 3 krullen HIER.

Gebruik een Diffuser voor Extra Volume

Een diffuser is een fantastische tool om je krullen snel op te frissen en extra volume te geven. Blaas nog een keer rustig met de diffuser door je krullen die net de leave-in spray hebben gehad. Zet de diffuser op een lage temperatuur en met een lage luchtsnelheid om pluizen te voorkomen.

Overweeg een Bezoek aan een Krullenkapper

Als je merkt dat je krullen regelmatig moeite hebben om er fris uit te zien, kan het tijd zijn voor een knipbeurt bij een professionele krullenkapper. Zij kunnen je advies geven over het juiste knippen en stylen van je krullen.

Houd deze tips in gedachten en word wakker met prachtige, verfriste krullen waar je trots op kunt zijn. Onthoud dat elke krul uniek is, dus experimenteer en ontdek wat het beste werkt voor jouw krullen. Binnenkort zullen je vrienden vragen naar jouw geheim voor die geweldige krullen, dus houd die tips in je achterzak en rock die krullen met zelfvertrouwen! 🌀💁‍♀️