Skip to content Skip to footer

Wat is een krullen- kapper?

Brief info

En waarom een b-curly gecertificeerde salon gaan?

Heb je krullend haar en ben je op zoek naar een kapper? Dan ben je vast bekend met de uitdagingen die komen kijken bij het vinden van een kapper die écht weet hoe ze krullend haar moet knippen en stylen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer kappers gespecialiseerd in het knippen en stylen van krullend haar, ook wel bekend als krullenkappers. In deze blog leggen we uit wat een krullenkapper is, waarom het belangrijk is om naar een b-curly gecertificeerde salon te gaan en waarom Leander Hairdressers in Dieren en Zutphen zo’n fantastische keuze is.

 

1. Wat is een krullenkapper?

Een krullenkapper is een kapper die gespecialiseerd is in het knippen en stylen van krullend haar. Krullend haar is anders dan steil haar en vraagt daarom om een andere aanpak. Een krullenkapper is getraind om krullend haar te begrijpen en te werken met de natuurlijke beweging van de krullen.

2. Hoe herken je een krullenkapper?

Je herkent al gauw een krullenkapper door de tijd die ze voor je nemen. Met name bij je eerste bezoek zal er uitgebreid naar je krullen gekeken en naar je wensen en ervaring geluisterd worden. Een behandeling duurt minimaal 60 minuten en is daarom veelal ook langer en dus  kostbaarder dan een ‘ gewone’  knipbehandeling. Daarnaast is de aanwezigheid van een certificering een duidelijke aanwijzing. Er zijn verschillende certificeringen in de omloop zoals de Curlsys en B-curly certificering. Let op, een salon die de certificering draagt zegt niks over het team, vraag daarom altijd naar de gecertificeerde haarstylist.

3. Waarom is het belangrijk om naar een b-curly gecertificeerde salon te gaan?

Als je een krullenkapper zoekt, is het belangrijk om te kijken naar de certificering van de salon. B-curly is een certificering voor salons die gespecialiseerd zijn in het knippen en stylen van krullend haar. B-curly gecertificeerde salon gebruiken speciale technieken en producten speciaal ontworpen voor krullend haar om de beste resultaten te behalen.

4. Waarom Leander Hairdressers in Dieren en Zutphen?

Leander Hairdressers is een b-curly gecertificeerde salon met een passie voor krullend haar. Als je op zoek bent naar een geweldige krullenkapper, ben je bij Leander Hairdressers aan het juiste adres. Met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van krullend haar, kan je erop vertrouwen dat je krullen in goede handen zijn.

 

Wij hopen dat je met deze informatie een stukje verder gekomen bent in je zoektocht naar de juiste krullen kapper! Je kan altijd een kijkje nemen op B-curly.nl  Daar staat een overzicht van de gecertificeerde salons. of maak een afspraak in een van onze salon. Dat kan hier (<– klikken)