Volume

Kerastase Volumifique

Ontwikkeld voor fijn haar, geven de producten van Volumifique van Kerastase fijn haar meer volume en maakt het makkelijker om het te modelleren. Deze producten geven volume en stevigheid aan de aanzet en een gedefinieerde structuur door de lengtes. Kerastase beloofd zelf 5% extra volume bij gebruik van de shampoo en conditioner.

 

Redken High Rise Volume

Volle volumegevende shampoo voor fijn- of plat haar, voorzien van een body-boosting formule met filloxane, verzachtende silicone polymeren voor een gepolijst glanzend effect met volume!
Redken staat bekend om zijn verzorgende hoogwaardige producten met een rauw randje.

L'Oreal Serie Expert Volumentry

Ontdek het anti-zwaartekrachteffect met de L'Oréal Professionnel Serie Expert Volumentry. Deze verzorging is voorzien van Intra-Cylane. Deze stermolecule is perfect om de haarvezel te herstellen. Eenmaal op het haar dringt hij tot in de vezel en vormt een flexibel, sterk netwerk dat het haar ondersteunt en volume creëert. Daarnaast bevat het ook Hydralight. Dit houdt vocht vast, tot 82% van zijn eigen gewicht; op deze manier hydrateert hij de haarvezel en geeft hij het haar extra glans en gladheid.

MATRIX High Amplify

De Total Results High Amplify Shampoo reinigt en helpt de structuur van fijn, futloos haar een boost te geeft voor langdurig volume.
De formule zonder siliconen en met proteïne helpt de structuur van fijn, futloos haar te versteken voor een volumeboost tot 35%.*
* Instrumentele test, shampoo+conditioner+stylingproduct.