Zonnestudio

Onze zonnestudio is voorzien van twee kwalitatieve Ergoline banken, de 1100 en 800. Deze banken zijn voorzien van de nieuwste type lampen volgens de EU-Norm. Zo kunt u ontspannen en verantwoord zonnen met een doeltreffende bruiningsresultaat.

Verantwoord zonnen

Zonnen in een zonnestudio wordt niet alleen gedaan om bruin te worden, veel mensen maken er ook gebruik van omdat het een lekker ontspannen gevoel geeft. Ook wordt er steeds vaker beweert vanuit de wetenschap dat verantwoordt zonnen (zonnebanken) nog veel meer positieve uitingen heeft op ons gestel. Zo maken mensen gebruik van de zonnebanken om bijv. een winterdepressie tegen te gaan of om gewoon even lekker te genieten van de warmte tijdens de koude en grijze dagen. Maar zonnen bied nog meer voordelen:

Door weinig uv-licht in de winter en met name in ons land, hebben weel mensen last van een winterdepressie. uv-licht maakt ook de in de volksmond genoemde gelukshormoon (endorfine) aan. Deze hormoon verbeterd het humeur en geeft een vrolijk en gelukkig gevoel!

Door stress kan je weerstand verslechteren en ben je vrij vatbaar voor bijv. griep. Zonnebanken ontspant en heeft een rustgevende uitwerking op ons. Door regelmatig te ontspannen voorkom je stress en ben je dus minder vatbaar voor bijv. griep.

De doorbloeding wordt ook gestimuleerd wat een positief effect heeft op vele spieren, huid en diverse klierfuncties.

Door zonlicht maakt ons lichaam vitaminen D aan. Vitaminen D versterkt niet alleen de botten maar helpt bij een verantwoordelijke dosis ook onder andere psoriasisachtige aandoeningen en de pressies te voorkomen.

Echter blijft het belangrijk om verantwoord te zonnen om huidschade te voorkomen. Vooral verbranden dient voorkomen te worden. Daarom zullen onrealistische verzoeken voor zon-minuten geweigerd worden evenals minderjarigen en huidtype 1.

Huidtype

Iedereen is uniek, zo ook onze huid. Daarom doen we bij iedere nieuwe bezoeker van onze zonnestudio een korte huidanalyse, zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen adviseren. Uit deze huidanalyse wordt bekend welke huidtype u heeft.

Zonnekuur

Er is veel vraag naar een zonnekuur. Een kuur is afhankelijk van uw huidtype en het gewenste resultaat. Voor een optimaal advies nodigen wij u uit om vrijblijvend en kosteloos onze studio te bezoeken en samen met ons een huidanalyse te maken.
Een voorbeeld van een kuur is:

Dag 1 5 – 10 min Ergoline 800
Dag 2 Rust -
Dag 3 5 – 10 min Ergoline 800
Dag 4 5 – 10 min Ergoline 800
Dag 5 Rust -
Dag 6 5 – 10 min Ergoline 1100

Prijzen

Allbei de banken worden per minuut berekend. De minuutprijs is 0,55 cent per minuut.

Abonnementen:

Daarnaast hebben wij twee abonnementen. bij deze abonnementen koop je ineens een aantal minuten waardoor de minuutprijs zakt. Abonnement een is 50,- waarvoor je 100 minuten krijgt. Hierdoor zakt de minuutprijs naar 0,50 cent per minuut. Bij abonnement twee krijg je 200 minuten voor 90,- euro, dan zakt de prijs naar 0,45 cent per minuut.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt staan wij je graag te woord. Dat kan door ons te bezoeken aan de wilhelminaweg 78 te Dieren, te bellen met 0313422982 of door een mail te sturen naar info@lghairdressers.nl . wij gaan ons uiterst best doen om hier zo spoedig mogelijk op te antwoorden.