Zoutsprays

LOreal Tec ni art Beach Waves

Deze heerlijk geurende structurerende spray met het trendy effect van warrig, sexy strandhaar met een matte finish is ideaal om je structuur steviger te maken.
Makkelijk aan te brengen door hem tussen je haar te sprayen en te kneden. Je haar zal direct voller, stugger en matter worden.

 

Kerastase Spray a portier

Zomerse Must-have 2 delige spray ( rood). Deze onweerstaanbare lichtgewicht leave-in geeft definitie en verbetert de natuurlijke beach waves structuur. verrijkt met Vitaminen E van de Babassu Olie. De hydratatie wordt snel opgenomen in de haarvezel en zorgt voor directe zachtheid for een "No-Crunch" textuur. Geeft veel glans en is geschikt voor in de zon.
Of de Spray a portier, minder verzorging, meer styling. Voor een zomerse fashion look!

Redken Fashion waves

Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray creëert een prachtige lichtgewicht beach look. Redken Sea Salt Spray heeft een authentiek zeezout voor middelmatige controle om je textuur te behouden, terwijl de lichtgewichtformule je stijl niet belast. Goed schudden, spray in je haar en scrunch om die textuur op te zetten.

Balmain texturizing salt spray

Textuur vormend zeezout voegt definitie, textuur en body toe en behoudt de natuurlijke vochtbalans van het haar. Een frisse zomerse look is gemakkelijk te creëren met dit product. De Texturizing Salt Spray staat bij ons bekend om het heerlijke parfum en het stevige resultaat!